Proactieve projectleider die design naar een hoger plan brengt
32-40 uur
Wij zoeken een projectleider die zorgt voor gedegen analyses en slimme en creatieve oplossingen. Samen met het projectteam zet je de vraag van opdrachtgevers om in krachtige, goed communicerende oplossingen, ontwerpen en online en offline communicatiemiddelen. Je bent verantwoordelijk voor de realisatie en coördinatie van projecten, voert overleg met opdrachtgevers en het projectteam, maakt offertes, plannen van aanpak, debriefings, evaluaties en verzorgt de uiteindelijke facturatie.

Als projectleider zorg je dat projecten succesvol worden uitgevoerd. Je zet de juiste expertise in (strategen, ux-designers, DTP-ers en/of developers) en bewaakt de scope van het project. Je zorgt ervoor dat alle deliverables op tijd, binnen budget en naar de tevredenheid van de opdrachtgever worden opgeleverd. Je adviseert en overlegt met de opdrachtgever en levert ook een inhoudelijke bijdrage.

We lopen warm voor relevant werk met een positieve impact op mensen. Daarom werken we graag voor opdrachtgevers in de publieke sector, educatie en zorg en welzijn. Relevante ervaring op dat gebied is een pré.

Jij:
● bent gewend om in een multidisciplinair team te werken.
● kan presenteren en adviseren. In presentaties overtuig, inspireer en enthousiasmeer je je publiek.
● hebt een afgeronde wo of hbo-opleiding
● hebt aantoonbare ervaring als projectleider in de ontwerp-, advies- of communicatiebranche
● communiceert en schrijft makkelijk in het Nederlands en het Engels.

Wij bieden:
Gevarieerd werk (32-40 uur) met een goed salaris en interessante, multidisciplinaire projecten voor een breed scala aan opdrachtgevers. Je werkt samen met 35 getalenteerde collega’s, in een creatieve werkomgeving in het centrum van Den Haag en vanuit huis. We nemen mensen en ons werk serieus en vinden werkplezier en talentontwikkeling belangrijk. We hebben een open cultuur en zijn hecht verbonden met elkaar en onze opdrachtgevers.

Ontwerpwerk
Ontwerpwerk is een strategic, digital design agency. We bedenken, ontwerpen en realiseren effectieve visuele communicatie. Door goed samen te werken met onze opdrachtgevers bedenken wij intelligente oplossingen, behalen wij communicatiedoelstellingen en dragen we bij aan het succes van onze opdrachtgevers.

We zijn gespecialiseerd in branding, visual identity, graphic- en digital design en het bouwen van websites en apps. Met 34 medewerkers werken wij voor tal van opdrachtgevers bij overheid, bedrijfsleven en culturele- en non-profit organisaties.

Geïnteresseerd?
Mail je motivatie en CV naar Bart Leupen, bart.leupen@ontwerpwerk.nl

Details

Plaatsingsdatum
29 jun 2021
Salaris range
-
Dienstverband
Baan
Aantal uren
32-40 uur