Planning & Reporting voor Zinnige Zaken
Amsterdam
32 - 40 uur uur

Bij GRRR zijn we op zoek naar een nieuwe collega! Eentje die knettergoed kan plannen en niet bang is voor cijfers. En die zich, net als wij, wil inzetten voor Zinnige Zaken natuurlijk.

Want volgens ons kan de wereld schoner, eerlijker en inclusiever. Daarom combineren we de kracht van strategie, design en tech met zinnige zaken. Zo ruimen we plastic op in plaats van troep te verkopen, maken we theater net zo hot als Beyoncé, en wordt een website of app opeens een taalbuddy of emancipatieplatform. We doen dat door samen onze tanden te zetten in conventies. Zo komen we tot eigenzinnig design dat aantoonbaar werkt. Prijswinnend? Zeker. Maar belangrijker vinden wij de impact die we maken met ons werk.

Makkelijk gezegd, natuurlijk. Als gecertificeerd B Corp laten we die impact daarom driejaarlijks onafhankelijk controleren en waarderen. Bekijk onze huidige impactscore en doe vooral zelf ook mee met de B Corp beweging.

Wat ga je doen?

De rol van Planning & Reporting bij GRRR bestaat uit twee hoofdtaken (en je kunt zelf wel raden wat die zijn).

Op Planning fungeer je als een soort gatekeeper. Je maakt en bewaakt onze projectplanning met je leven, waarbij je zorgt dat designers en developers hun werk ongestoord kunnen doen, terwijl projectmanagers de klant iedere minuut van de dag kunnen vertellen wat de status is van hun project. Jij bepaalt wat er gebeurt. En wanneer.

Onder Reporting valt de administratieve kant van de projectplanning. Je checkt hoeveel uren we hebben ingeschat voor een project en of die uren beschikbaar zijn. Je kijkt vooruit en ziet zo mogelijke knelpunten in de planning voordat ze zijn ontstaan. Je bent niet bang voor Excel / Spreadsheet en visualiseert hierin bezettings- en accountrapportages voor het managementteam en de projectmanagers. De facturen worden door jou op het juiste moment verstuurd en je bent (samen met onze accountant) verantwoordelijk voor de maandafsluiting. Als er wat betaald moet worden komen we ook bij jou, er gaat geen dubbeltje de deur uit zonder dat jij daar iets van weet.

Kort gezegd: jij zorgt voor rust in de tent, zodat er ruimte is voor creativiteit en verdieping. Maar je houdt ook een oogje in het zeil, zodat we wel doen wat we beloven.

Hoe ziet deze rol er in cijfers uit (want daar houd je als het goed is van)
– Planning 50%
– Reporting 15%
– Month Closing 20%;
– Invoicing / payments 15%;
– 100% voor Zinnige Zaken

Een bureau voor Zinnige Zaken

GRRR was in 2003 een van de eerste Nederlandse bureaus met zowel developers als een sterk ontwerpteam in huis. Ook onze ontwerpers houden van techniek. Zo maken we snellere, mooiere en betere online producten.

In 2021 is GRRR een gerenommeerde agency met een internationale klantenkring. We vinden het belangrijk een verhaal te vertellen waarbij we vertrekken vanuit de inhoud en de gebruiker. Met de focus op Zinnige Zaken.

En wie werken daar dan?

We hebben een te gekke cultuur met mensen die gepassioneerd bezig zijn met het maken van een positieve impact. Je bouwt mee aan een cultuur die creatief is, waar mensen van elkaar kunnen leren, kunnen groeien en waar fouten worden besproken. Jouw ervaring en talent legt de basis voor te gek creatief werk, dat soms prijzen wint. En als Corona het weer toestaat, bieden we een lekkere warme lunch met het hele team. Dan hebben we één van de mooiste kantoren in het centrum van Amsterdam (met tuin). En tickets voor culturele evenementen en vuige raves in onze kelder.

Het hele GRRR-team bestaat uit ruim 30 mensen. Je werkt hierin samen met ontwerpers, strategen en UX-experts. En met projectmanagers die weten hoe het digitaal werkt en die zorgen dat alles ook qua planning en klantcontact soepel verloopt.

Jouw profiel

  • Minimaal 3 jaar ervaring binnen een creative digital agency in een soortgelijke rol;
  • Je staat bekend om je strakke planningen en organisatietalent;
  • Je bent analytisch sterk en metrics driven: voor jou geldt meten is weten;
  • Je hebt ervaring met het opzetten/uitvoeren van administratieve taken;
  • Je initieert en neemt graag initiatieven t.b.v. procesverbetering;
  • Je ziet problemen als uitdagingen, om op te lossen en van te leren;
  • Je bent stressbestendig en assertief: je bewaakt jouw prioriteiten en laat je niet van je stuk brengen;
  • Je wil je inzetten voor Zinnige Zaken

Procedure

Klinkt dit je goed in de oren? Schrijf een persoonlijke, niet te lange motivatie en geef een idee van jou als collega. Je kan reageren tot 13 mei 2021.

Iedere vacature is een kans voor ons om het team diverser te maken. We moedigen kandidaten met alle achtergronden en identiteiten aan om te solliciteren. Voor vragen kan je terecht bij Michiel Reith (Director of Operations). Recruiters hoeven niet te reageren.

Details

Plaatsingsdatum
23 apr 2021
Dienstverband
Baan
Aantal uren
32 - 40 uur