Pixelprecieze front-end developer

 

Ik ben Rindor van Vruchtvlees, en ik ben op zoek naar een developer die de drive en het talent heeft om met Vruchtvlees de beste en mooiste digitale producten ter wereld te maken. 

Vruchtvlees is een digitaal bureau dat niet alleen unieke merkidentiteiten ontwerpt, maar deze ook vertaald naar bijzondere websites en andere slimme digitale producten. Digitale souplesse, gebruiksgemak en efficiëntie staan voorop! Lees hieronder meer over de vacature en druk op Solliciteer nu als jij bent wie we zoeken.

 

Wie zijn wij?

Wij zijn een digital design agency met grote ambities. Het jonge team van vijftien man is een samenstelling van specialisten op verschillende gebieden; strategie, interactie, creatie, design en development. Wij geven moedige merken een sprekend gezicht. Heldere websites om in te verdwalen. Niet schreeuwend, maar wel uitgesproken.

 

Samen werken we aan digitale toepassingen voor o.a.

VPRO
Ace & Tate
Voordekunst
Toneelhuis (Antwerpen)
Theater Rotterdam
deBuren (Brussel)
Food Cabinet
De Vegetarische Slager

 

Waar gaan we heen?

Vruchtvlees groeit. In de afgelopen twee jaar is het team versterkt met gedreven specialisten op het gebied van design, projectmanagement, development en marketing om Dutch Design te vertalen naar de digitale wereld. We zoeken iemand die bij ons past, met ons mee wil groeien en de ambitie heeft om voor grote en internationale klanten aan de slag te gaan.

 

Wie ben jij?

Je hebt minimaal drie jaar ervaring binnen een creatief team en veel kennis en ervaring in development. Je bent geïnteresseerd in de toekomst van tech, positief ingesteld en je handelt proactief. Je hebt affiniteit met front-end development, design, UX en gebruiksvriendelijkheid.

Je kunt in teams werken, meedenken met de opdrachtgever en spreekt zowel de taal van een developer als de taal van een (UX) designer. Daarnaast heb je de ambitie om met Vruchtvlees te groeien tot marktleider van de creatieve digitale industrie.

 

Enthousiast geworden?

Solliciteer via info@vruchtvlees.com bij Rindor Golverdingen. Vergeet niet een motivatie en wat voorbeelden van je werk mee te sturen. Voor meer informatie bel 070-7851734

Details

Plaatsingsdatum
26 aug 2020
Dienstverband
Baan