Software Engineer/Architect
Haarlem
32-40 uur per week uur

Kom je werken bij Synetic? Werken bij Synetic betekent werken aan jezelf. In onze Strenghts Based Culture krijg je alle ruimte om je talent te ontwikkelen en nog beter te worden in wat je doet. Wij geloven dat we zo ook het allerbeste digitale werk kunnen maken.

Denk jij verder dan de standaard designs patterns? Als senior software engineer/architect krijg je bij Synetic een belangrijke rol. Je helpt organisaties met hoogwaardige, schaalbare online applicaties bij hun digitale transformatie. Tegelijkertijd til je je teamgenoten naar een nog hoger niveau. Geen geringe verantwoordelijkheid – maar wel een hele mooie.

Wat ga je doen?

Als senior software engineer/architect ontwerp je de technische architectuur en ondersteun je projectteams, terwijl je de kwaliteit bewaakt en duurzame beslissingen neemt voor de ontwikkeling en evolutie van producten. Je gaat bij ons vooral werken met PHP en JavaScript, met af en toe wat C# en Python.

Dit is waar je je verder mee bezighoudt:

 • Je bouwt en ondersteunt de bouw van een scala aan online applicaties.
 • Op basis van user stories schat je inspanningsniveaus in, waarbij je ontwikkelaars ondersteunt door kwaliteit, productiviteit en verantwoording aan te moedigen.
 • Je begeleidt de algehele technische aanpak van projectteams, definieert projecttaken en bent zelf een stabiele factor.
 • Je helpt en begeleidt ontwikkelaars bij hun implementatie beslissingen door jouw visie op de architectuur met ze te delen.
 • Jij denkt dat dingen anders (of beter) kunnen. De technische roadmap voor heel Synetic wordt dan ook mede door jou bepaald.

Wat verwachten we van je?

Als senior weet je dat technologie snel verandert. Om aan de top te blijven verbeter je consequent je vaardigheden. Je daagt jezelf uit door nieuwe opdrachten aan te nemen. Technologieën en code bekijk je vanuit meesterschap: je beheerst je vak als geen ander. Gebruikmakend van je kennis richt je je blik op de toekomst van de development sector.

 • Dankzij je ervaring kun je goed uitleggen hoe het zit met zaken als domain-driven development, functioneel v.s. OOP programmeren, micro-services of edge computing.
 • Je kunt uit de voeten met meerdere programmeertalen. Denk aan Type/JavaScript, C#, Python, Go, Elm en PHP. Je kunt daarbij niet wachten om aan de slag te gaan met de technologie van de toekomst.
 • Je bent thuis in de wereld van webapplicaties: cache-invalidatie, statelessness, API’s als JSON:API of GraphQL en protocollen als HTTP2/3 zijn je niet vreemd. Je hebt ervaring met of zin in PHP, Symfony, Laravel, Drupal, Python, Django, JavaScript, Vue.js, React, Fastify of Node.

Dit zien we graag bij je terug:

 • Je bent in staat goede afwegingen te maken: beginnen we from scratch of verbeteren we het bestaande product?
 • Je weet de ervaring die je opgedaan hebt bij verschillende klanten toe te passen om vraagstukken op te lossen. Daarbij plaats je het probleem in de juiste context.
 • Je coacht (nieuwe) collega’s en geeft opbouwende feedback. Zo laat je mensen groeien in hun functie. Je definieert nieuwe standaarden en kunt deze uitleggen aan het team.
 • Je introduceert nieuwe technologieën, talen of paradigma’s wanneer je denkt dat die relevant zijn voor het team.

Wie zijn wij?

Wij zijn een snelgroeiende digital agency en bestaan nu uit 50 medewerkers met kennis op het gebied van business, marketing en techniek. Als digital partner ondersteunen we onze Nederlandse en internationale klanten op het gebied van strategie, digital design, development en beheer. Webtechnologie zit in ons DNA. We richten ons dan ook op de ‘high-end markt’ waar het werk eerder complex dan standaard is. Zo helpen we organisaties als Koninklijke BAM Groep, FrieslandCampina, Port of Amsterdam en Bejo voorop te blijven lopen in het digitale landschap.

We zijn pragmatisch ingesteld en gaan samen met het team en de klant voor het beste resultaat. We vinden het belangrijk dat een digitale omgeving er niet alleen goed uitziet, maar ook technisch helemaal klopt en toekomstbestendig is.

Synetic kijkt verder dan functietitels

Wij zijn namelijk veel meer dan dat. Iedereen heeft persoonlijke talenten, skills en voorkeuren. Daar gaan we samen naar op zoek met de Clifton Strengths Test. Samen met Strengths coach Amarja stel je ontwikkelingsdoelen op en krijg je genoeg ruimte en begeleiding om die te behalen. Het is bewezen dat niet alleen het team, maar ook het werk beter wordt in onze Strengths Based Culture.

Team op nummer een

Daarom zorgen we altijd voor gezelligheid tijdens en na het werk. Zelfs nu we veel thuiswerken. Zo organiseren we virtuele koffiedates, technische lego-avonden en dartwedstrijden. Gewoon remote. En ook op kantoor lunchen we samen, darten we in de pauze, doen we spelletjes tussendoor en sluiten we op vrijdag af met onze ‘Friday Takeaway’ (kennissessie) en een borrel. Benieuwd naar wie wij zijn?

Wat bieden wij?

 • Een persoonlijke coach die je helpt jezelf te ontwikkelen
 • De mogelijkheid mee te doen aan trainingen, conferenties en hackathons met jaarlijks 5 studiedagen én € 1.000,- studiebudget
 • Elke drie jaar de nieuwste MacBook Pro (of wat dan het beste is)
 • Daarbij vergoeden we je accessoires en tas of sleeve
 • De mogelijkheid om mee te doen aan ons vitality programma
 • Een fijne werkplek op een toplocatie, direct naast centraal station Haarlem en we helpen je je werkplek thuis goed in te richten
 • Een lekkere lunch op kantoor en een thuiswerkbijdrage wanneer je thuiswerkt
 • Een ontspannen werksfeer met leuke collega’s, (digitale) uitjes en etentjes
 • Een goed salaris, dat past bij je ervaring en competenties
 • Een goede pensioenregeling

En nu?

Wil jij samen met je team werken aan de mooiste digitale producten voor klanten? Solliciteer direct via Synetic.nl

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem contact op met Daniël Smidt via 023 – 3032100.

Details

Plaatsingsdatum
09 aug 2021
Salaris range
-
Dienstverband
Baan
Einddatum
01-02-2022
Aantal uren
32-40 uur per week