Dutch Digital Agencies_Retargeting Website_Adoptimize

PHP-Developer

Rotterdam
40 uur

Positionering, online oplossingen en campagnes. We gaan samen voor maximaal resultaat. We maken alles mooier en beter.

Kan een weboplossing jou niet uitdagend genoeg zijn? Als PHP-developer bij WebNL creative studios ben je gek op code. En dat is maar goed ook, want jij bent helemaal thuis in onder andere PHP, Laravel en SQL. Je werkt met verschillende technieken en koppelingen en zet dit in voor diverse klanten. Steeds met het doel om te werken aan vooruitgang, want jij wil er technisch gezien áltijd meer uithalen. Ben jij klaar voor de volgende stap als PHP-developer?

Hoe ziet jouw nieuwe functie eruit?

De diversiteit aan klanten, technieken en koppelingen maakt het werk als webdeveloper bij ons enorm interessant. De ene dag duik je in de techniek achter een boekingssysteem, terwijl je de volgende dag bezig bent met een grote vacaturesite. Bij team development hebben we korte lijntjes met elkaar. Zowel binnen team techniek, als met de andere teams. En natuurlijk ook met de klant zelf!

Zorgen jouw skills voor slimmere weboplossingen? Als developer leg je koppelingen met diverse partijen en softwarepakketten, zoals SAP Ariba, Microsoft Dynamics, Exact Online, Het Kadaster, GeoGap, Realworks, AFAS, Freetime Hospitality, pakketbezorgers zoals DHL en GLS, payment providers zoals Mollie, SMS-services zoals mGage en nog veel meer. Zo programmeer je mee aan continue verbetering!

Hoe maak jij WebNL nog beter?

 • Je hebt ervaring met het ontwikkelen van webtoepassingen in PHP, Laravel en MySQL;
 • Ervaring met Vue.js, JavaScript (frameworks) en GIT is een pre;
 • Je werkt lekker in een team, maar redt je zelfstandig ook prima;
 • Je hebt ervaring met MVC;
 • Je waarborgt de kwaliteit van de producten die we maken. Dat geldt zowel voor je eigen werk als voor het werk van je collega’s;
 • Je denkt en handelt vanuit mogelijkheden;
 • Je levert kwalitatief hoogwaardige, schone code binnen de gezette kaders. Je focus ligt op kwaliteit, resultaat en de belangen van de klant.

Ons favoriete werk

Van websites tot webshops en van boekingssystemen tot dashboards en intranetten. De verscheidenheid aan projecten waaraan we werken is groot. Maar natuurlijk heeft iedereen zo z’n favorieten. Cases waar je écht even een kijkje moet nemen? Dat zijn wat ons betreft:

En hoe maken wij jouw werk nog mooier?

 • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Een solide pensioenregeling
 • Een open cultuur waar we zeggen wat we doen en doen wat we zeggen. Wij zijn puur!
 • Samenwerking met een jong team dat bruist, knettert en vooruit wil
 • Volop vrijheden en mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en je ambities waar te maken
 • Werken vanuit de creative studios in Stellendam én ons kantoor in Rotterdam
 • En HEERLIJKE LUNCHES #ohyeah

Werken bij WebNL Stellendam én Rotterdam

Bij WebNL zetten ambitieuze professionals zich in om organisaties mooier en beter te maken. En dat doen we zowel in onze creative studios in Stellendam als vanuit hartje Rotterdam. Ons splinternieuwe kantoor aan de Maashaven is een verlengstuk van onze Stellendamse studio, met dezelfde open cultuur, uitdagende opdrachten en enthousiaste collega’s. Kortom, een plek waar je inspiratie opdoet en al je creativiteit kwijt kunt! Bouw jij mee aan de groei van onze creative studios in Rotterdam?

Zullen we kennismaken?

Heb jij interesse in deze te gekke baan bij WebNL? Solliciteer hier of kom gerust eens bij ons op de koffie, ontdek je potentiële werkomgeving en vraag erop los. Tot snel!

Nog niet helemaal overtuigd?

Laat je overtuigen door één op één contact te hebben met één van onze lead developers Lars. Neem contact met hem op via lars@webnl.nl of bel hem via 0187 – 60 95 55.

Details

Plaatsingsdatum
07 jun 2022
Salaris range
-
Plaats
Rotterdam
Dienstverband
Baan
Aantal uren
40 uur