Dutch Digital Agencies_Retargeting Website_Adoptimize

PHP Developer – TYPO3 Backend

Waalwijk
32-40 uur
Als PHP developer – TYPO3 backend bij MaxServ werk je agile in sprints aan diverse en uitdagende vraagstukken. Als een van de grootste TYPO3 agencies van Nederland hebben we uiteenlopende en uitdagende opdrachtgevers zoals bijvoorbeeld CDA, TU Delft, Darling Ingredients en Aarhus University. Voor onze opdrachtgevers voeren we upgrades, updates, implementaties van integraties, ontwikkelingen van nieuwe tools of functionaliteiten uit en/of we bouwen compleet nieuwe platformen.

Binnen jouw functie heb je niet alleen een uitvoerende rol, je denkt ook mee over de beste oplossingen en je adviseert onze klanten hierover. Jij bent namelijk een van onze specialisten. Daar rekenen wij en onze klanten op. Weet je het even niet of heb je zelf een vraag? Geen probleem! Bij MaxServ werken we in teams. Zo kun je altijd bespreken waar jij tegenaan loopt of andere collega’s helpen met hun uitdagingen. Door het samen te doen leren we van elkaar en borgen we de kwaliteit voor onze opdrachtgevers.

Naast projecten voor klanten hebben we ook een aantal eigen producten. In samenwerking met Yoast hebben we Yoast SEO voor TYPO3 ontwikkeld. Ook hebben we TYPO3 gekoppeld aan Magento 2 in een geïntegreerd platform. Deze gecombineerde oplossing noemen wij Commerce & Content en is gericht op de doelgroep die e-commerce wil combineren met content binnen een gebruiksvriendelijke multisite omgeving. Commerce & Content zorgt voor het beste van beide werelden en brengt veel interessante uitdagingen met zich mee, zowel voor TYPO3 als voor Magento 2.

Lijkt het je wat om mee te werken aan de technische uitdagingen en vraagstukken van ons en onze klanten? Solliciteer dan op deze vacature of neem contact met ons op voor meer informatie.

Details

Plaatsingsdatum
26 apr 2022
Salaris range
-
Plaats
Waalwijk
Dienstverband
Baan
Aantal uren
32-40 uur