Dutch Digital Agencies_Retargeting Website_Adoptimize

PHP Developer

Waalwijk
32-40 uur
Als PHP-developer sta je te popelen om mee te bouwen aan een originele MaxServ. Want dat is wat onze opdrachtgevers van ons krijgen. Een digitaal meesterwerk. We willen blijven groeien in ons meesterschap en dat kan niet zonder ervaren PHP-developers.

Jij werkt mee aan de complexe webprojecten die wij op een agile manier opleveren. En aan de toonaangevende en gespecialiseerde TYPO3- en Magento-hosting die we bieden. Maar het liefst ontwikkel je custom modules en koppelingen. De laatste technische ontwikkelingen ken jij natuurlijk als eerste. Hoewel, je collega-vakidioten hier kunnen er ook wat van. Gelukkig delen we bij MaxServ continu onze kennis. Zo wordt iedereen steeds beter.

Binnen de vrijheid die je hier krijgt, pak jij je verantwoordelijkheid. Dat hoeft niemand je te vertellen, want jij gaat uit jezelf op zoek naar creatieve manieren om complexe vraagstukken op te lossen. Als de klant blij is, ben jij dat ook. Goed om te weten: we werken met TYPO3 en Magento. Dat klinkt je misschien vreemd in de oren, maar omdat je veel ervaring hebt met andere cms’en of e-commerce platforms, weten we zeker dat je deze 2 zo onder de knie hebt.

Details

Plaatsingsdatum
26 apr 2022
Salaris range
- 0
Plaats
Waalwijk
Dienstverband
Baan
Aantal uren
32-40 uur