PHP Developer

Wij zijn Partout en wij openen digital. Dat doen we door traditionele rolpatronen tussen opdrachtgever en bureau te doorbreken. In een open partnership vullen we jouw team aan met de skills die je mist, jij schakelt rechtstreeks met onze specialisten.nnWe werken met drie zelfstandige teams. Afhankelijk van je vraag schakel je direct met Creatie, Technologie of Marketing. Zo maken we elk project behapbaar en houden we de vaart erin. Of je nou een strategisch vraagstuk hebt, snel een activatiecampagne online wilt hebben of een partner zoekt voor jaren. Wij openen digital voor je. Met behulp van technologie en creativiteit helpen we je business vooruit en laten we de wereld een klein beetje mooier achter. OPEN DIGITAL PARTOUT

“Techniek zit in je genen; data stroomt door je bloed. Je bent namelijk een digital native. Maar je beseft ook dat het online kanaal een onderdeel is van een groter geheel van een organisatie met zijn unieke producten, doelstellingen en strategie. Deze interactie intrigeert. Sterker nog: In dit spanningsveld zoek jij een nieuwe uitdaging!”

 

 

Herken jij je in de bovenstaande beschrijving? Dan willen we jou graag ontmoeten! Wij zijn namelijk op zoek naar een technisch begaafde PHP developer.

 

Als aanwinst van ons getalenteerde web-development team werk je aan het online succes van nationale en internationale topmerken, zoals ABB, Brabantia, CêlaVíta, Dr. Oetker, Longfonds, Oogfonds en Toverland. Natuurlijk door het realiseren van (progressive) sites en apps. Vanuit je technische expertise, denk je mee tijdens de ontwikkeling van online concepten en campagnes. Werken bij Partout betekent: het verbreden van je online horizon. We zijn namelijk een digital native bureau in de breedste zin van het woord. We creëren, bouwen, implementeren en beheren alles wat naar digital ruikt. Daarnaast ligt onze lat hoog. We nemen de tijd om tot een goed eindproduct te komen. Hierdoor kun je alles uit je vaardigheden persen, zodat een goed idee ook uitgroeit tot een echte topproductie. En niet onbelangrijk: Samen presteren gaat alleen als de sfeer goed is. Gezamenlijk lunchen en een borrel op z’n tijd horen daar natuurlijk bij!

 

 

En meer:

 

-mogelijkheid om bij te dragen aan Open Source communities

-inspraak bij het vaststellen van structuur en bouwwijze

-(mee)werken aan high traffic websites

-verrijk je kennis met webinars, seminars en trainingen

-ruimte voor het behalen van certificaten

 

 

Je functie ziet er als volgt uit:

 

-Je vertaalt strategie en doelstellingen van onze klanten naar technisch ontwerp

-Je implementeert dit technisch ontwerp

-Je configureert en implementeert maatwerk back-end oplossingen op basis van open source zoals Laravel, WordPress, Typo3 en vue.js

-Je zorgt dat content consistent zichtbaar is op verschillende platformen en devices

-Je gebruikt je technische kennis om ideeën van het team te verbeteren, bijvoorbeeld tijdens brainstormsessies

 

 

Dit vragen we van je:

 

-De drive om onze ambities, het beste digitale bureau onder de rivieren, waar te maken

-Sterke communicatieve vaardigheden, organisatietalent en analytisch vermogen

-Kennis van Open Source CMS’en, zoals WordPress, Drupal, Typo3 (pré)

-Kennis van PHP frameworks zoals Laravel (pré)

-Een zelfstandige instelling en een grote mate van accuratesse

 

 

Wij bieden jou:

 

Naast een marktconform salaris (inclusief uitstekende pensioenvoorwaarden) een aantrekkelijke werkomgeving in een inspirerend pand in het centrum van designstad Eindhoven. Samen met gedreven collega’s werk je aan digitale topproducties. Dit alles op full time basis (minimaal 32 uur).

 

 

Over ons

 

Bij Partout werk je samen met gedreven digital natives aan creatieve digitale topproducties voor A-merken! We behoren tot de top in ons vakgebied, maar we zijn ook een beetje het best bewaarde geheim van Eindhoven. Naast het creëren van (social media-) campagnes & corporate communicatie produceren we ook (progressive) web app’s en VR/AR applicaties.

 

In een prettige atmosfeer maak je deel uit van een team van professionals die betrokken zijn bij hun klanten. Partout staat voor een pragmatische, no-nonsense aanpak waarin de opdrachtgever en de gebruikers centraal staan. Dit doen we o.a. graag voor: ABB, Longfonds, Brabantia, CêlaVíta, Dr. Oetker, Guhl, Koopmans, Oogfonds, Philips Medical Systems, Sanofi, Tommies, en Weleda.

 

 

Geïnteresseerd?

 

Dan ontvangen wij graag je sollicitatie, mail naar Maarten de Groot (maarten@partout.nl). Voor meer informatie kun je ook met Maarten bellen 040-2851525.

 

 

Details

Plaatsingsdatum
26 aug 2020
Dienstverband
Baan