Backend Developer (PHP)
Rotterdam
40 uur

Bitfactory is een digital agency voor strategie, design en technologie. Wij helpen onze klanten steeds de volgende stap te maken in de digitalisering van hun business.

Bitfactory groeit en is op zoek naar ervaren Webdevelopers (PHP). Heb jij talent op het gebied van development, ben je klantgericht en helemaal gek van DevOps? Dan nodigen wij jou graag uit voor een gesprek!

 

Profiel

Als developer werk je in een hecht team aan middelgrote tot grote webapplicaties en websites. Aan jou de taak om de beste technische oplossingen te vinden voor een perfect eindproduct. Om dit te bereiken zal je goed moeten kunnen samenwerken met de verschillende disciplines. Daarnaast ben je uitermate goed thuis in diverse DevOps technieken.

Bij Bitfactory werken we met verschillende open source tools en frameworks, zoals bijvoorbeeld Laravel. Daarnaast maken we gebruik van PHP, MySQL en JavaScript op hoog niveau.

Als je bij Bitfactory aan de slag gaat als developer, is het van groot belang dat je op de hoogte bent van de laatste (technische) ontwikkelingen. Wij willen graag dat jij jouw expertise deelt met je collega’s; zo kunnen we actief van elkaar blijven leren en toonaangevende applicaties blijven maken!

– Master in PHP en Javascript;

– Passie voor DevOps;

– Je weet veel van datamodellering, functioneel- en technisch ontwerpen;

– Een pré is goede kennis van en ervaring met Front-end development / API’s / MVC / OOP;

– Liefde voor strakke en goed gedocumenteerde code;

– Teamspeler in hart en nieren;

– Op de hoogte va de laatste ontwikkelingen;

– De klant (en de klant van de klant) is jouw focus;

– Actieve bijdrage aan innovatie;

– HBO/WO werk en denk niveau (bij voorkeur opleiding Informatica of vergelijkbaar)

Over Bitfactory

Bij Bitfactory werken coders, designers en strategen met veel inzet en plezier aan complexe -vaak bedrijfskritische- webapplicaties, apps en sites. We zijn een platte organisatie met een open en ondernemende sfeer, waarin werk en fun hand in hand gaan. Echte vakidioten die er van houden mooie digitale producten te ontwikkelen en nieuwe innovaties te stimuleren. We build applications people love!

De komende jaren gaan we een gestage groei doormaken en zoeken daarom ervaren mensen die het leuk vinden om samen de volgende fase in te gaan. Bitfactory werkt onder andere voor NPO, Tony’s Chocolonely, Dierenbescherming, Gemeente Rotterdam, NOS, Intersafe, KNGF, Prinses Máxima Centrum, FOAM, TNO.

Wat wij je bieden

– Gezellige werkomgeving op de leukste locatie van Rotterdam;

– Topbaan binnen een ervaren en innovatief team;

– Veel mogelijkheden tot verder leren en zelfontplooiing;

– Werken voor interessante opdrachtgevers;

– Goede mix van jonge en ervaren collega’s in diverse disciplines;

– Veel leuke borrels en bedrijfsuitjes;

– Organisatie van uitdagende Hackathons;

– Mooi salaris en goede aanvullende arbeidsvoorwaarden (Pensioen, laptop, lunch, opleiding- en reiskostenvergoeding, e.d.)

Ben jij een Bit? 

Als deze vacature je aanspreekt en jij wilt ook werken in onze ‘Factory’ dan komen we graag in contact met jou. Je kan dan bellen met Joris Rijpma op 010-4774032 of mailen naar joris.rijpma@bitfactory.nl.

Details

Plaatsingsdatum
14 okt 2021
Salaris range
-
Dienstverband
Baan
Aantal uren
40 uur