Dutch Digital Agencies_Retargeting Website_Adoptimize

PHP back-end developer

Eindhoven
Fulltime uur
Geweldige ideeën omzetten in code, zodat de e-commerceplatformen van onze klanten elke dag weer een stapje beter worden. Gelukkig zorg jij er als PHP developer voor dat die ideeën worden omgezet in prachtige code, zodat de site of app precies doet wat je hebt bedacht. En samen met je collega’s ben je niet alleen aan het sparren over de beste technische oplossingen; je zet oplossingen neer die er écht toe doen.

Afhankelijk van jouw voorkeur en omvang van projecten, werk je als PHP developer bij ISAAC in één of meerdere klantteams van circa twee tot vijf developers, een architect en een projectmanager. De lijnen binnen de teams zijn kort, je collega’s staan altijd klaar om samen lastige uitdagingen te tackelen. Daarnaast maak je deel uit van het PHP Chapter waar je met ruim 15 andere enthousiaste PHP’ers maandelijks tijdens een lunch & learn spart over (nieuwe) technieken en standaarden. Ook kun je lid worden van een Guild, waarin je met collega’s uit verschillende Chapters (Java, PHP en Front-end) nieuwe technieken onderzoekt en proof-of-concepts ontwikkelt.

Hier word jij als Software Developer PHP blij van

Dit is wat je van de functie kunt verwachten en de technieken waarmee je in aanraking komt:

 • PHP (en alles wat daarbij komt kijken);
 • Symfony, Magento, Drupal en andere platformen;
 • MySQL, MariaDB;
 • AWS, Serverless, Docker, API’s;
 • ElasticSearch, Redis, Varnish;
 • Performance, security en clean code;
 • Continuous Integration & Deployments.

Je hoeft echt niet alles tot in de puntjes te beheersen, ISAAC zorgt ook voor opleiding.

Over ISAAC

ISAAC is een Digital Agency met 130+ specialisten. Op projectbasis werken we aan de strategie, design en development van maatwerk applicaties, platformen en digitale landschappen van onze klanten. En als we daarbij met de nieuwste technieken kunnen werken, dan doen we dat natuurlijk. We investeren volop in technische kennis, persoonlijke ontwikkeling en in kennis van domeinen, zodat we de vraagstukken van onze klanten altijd goed begrijpen. En wat we belangrijk vinden is – hoe wij dat noemen – de kracht van het collectief. Onze kennis wordt niet opgeknipt door te detacheren, maar verrijkt door in projectteams samen te werken op één kantoor in Eindhoven. Of nu, in deze tijd, remote. Techniek, uitdagend werk en succesvolle projecten staan bij ons voorop, maar niet zonder onze ISAACi: een gezellige groep mensen. En waar ook buiten de .complexe uitdagingen veel leuke dingen worden georganiseerd. We love .complexity!

Voorbeelden van ons werk bekijken? Ga naar isaac.nl/cases.

Wat ISAAC jou te bieden heeft

Onze aanbieding bestaat uiteraard uit meer dan alleen een salaris. Ook dit is vanzelfsprekend bij ISAAC:

 • 10% van je werktijd investeren in je eigen kennis, op onze kosten. Dit kun je bijvoorbeeld gebruiken voor opleidingen of cursussen, conferentiebezoeken en Guilds;
 • Flexibele starttijden. Je kunt beginnen tussen 08.00 en 09.30 uur;
 • Ruime vergoeding voor jouw zorgverzekering en een bijdrage aan je pensioen;
 • Gratis lunch, onbeperkt fruit en vrijdagmiddagborrel bij ons op kantoor;
 • Bij ons word je niet gedetacheerd, maar werk je in projectteams vanuit ons kantoor in Eindhoven. Of remote, nu in deze tijd.

Jouw sollicitatie

Binnen 10 werkdagen neemt Denise, onze recruiter, contact met je op. Zij vertelt je of we je uitnodigen voor een kennismaking en maakt een afspraak. In het eerste gesprek leren we je graag beter kennen. Zijn we beiden enthousiast? Dan plannen we een technische test én het tweede gesprek, waarin dan ook de uitslag wordt besproken. Is er daarna een match? Dan doen wij jou een voorstel. Zeg jij hierop ‘ja’? Dan gaan we samen een fantastische toekomst tegemoet.

Is dit de baan als Software Developer PHP die jij wilt hebben?

Maak van deze vacature voor Software Developer PHP jouw baan! Stel je aan ons voor door op de ‘Apply’ button te duwen. Of stuur jouw sollicitatie rechtstreeks naar Denise (denise@isaac.nl). Heb je inhoudelijke vragen? Bel of Whatsapp Denise op 06-18 74 52 86 of stuur een mailtje naar denise@isaac.nl. Ze staat je graag te woord.

Details

Plaatsingsdatum
01 feb 2021
Salaris range
2500 - 4500
Dienstverband
Baan
Aantal uren
Fulltime uur