Dutch Digital Agencies_Retargeting Website_Adoptimize

Online Marketeer

Doetinchem
32-40 uur
Als Online Marketeer houd jij je bezig met het bepalen van de marketingstrategie, het inrichten en optimaliseren van campagnes, analyseren van data én het adviseren/ rapporteren richting de klant. Je loopt voorop als het gaat om kennis van digital marketing, waarbij je goed in staat bent deze kennis toe te passen in een automotive omgeving. Je bent dan ook op de hoogte van trends en ontwikkelingen in de markt. Denk bijvoorbeeld aan manieren om op de beschikbare kanalen écht persoonlijke campagnes in te richten. Je bent in staat deze kennis over te dragen aan collega’s, in te zetten in je advies richting de klant én te gebruiken in dagelijkse optimalisatie werkzaamheden.

Online Marketing

Je bent in staat over de kanalen heen te adviseren vanuit kennis van Google Tag Manager, Hotjar, Search Console, Channable of alternatieve tools. Daarbij schakel je direct met de klant over de resultaten en kansen voor nieuwe campagnes. Je bedenkt samen met client managers en projectmanagers creatieve actiecampagnes op diverse social kanalen en pakt vervolgens de inrichting en optimalisatie zelfstandig op.

Wie zoeken wij

Voor de rol van Online Marketeer zijn wij op zoek naar een ervaren online professional. Jij bent bekend met Paid Advertising (Google Ads, Microsoft Ads, Facebook, Instagram), SEA, analyses (Google Analytics 4, DataStudio, Tableau), CRO (Hotjar, VWO) en SEO. Op basis van jouw ontwikkeling en ambities stippelen wij samen jouw groeiplan uit, zodat je in hoog tempo blijft werken aan je eigen ontwikkeling. Schakel jij mee naar de volgende versnelling? Jij beschikt over:

 • Een afgeronde HBO-/ WO-opleiding
 • + 2 jaar ervaring aan klant- of bureauzijde in Online marketing
 • Een sterke visie en passie voor Online die je over weet te brengen op de klant

Jouw brandstof

Binnen PowerKraut kun je een gevarieerde en uitdagende baan verwachten binnen een fijne werkomgeving, waarbij er volop ruimte is voor ontwikkeling. Met behulp van onze professionals en trainingen kun jij verder groeien in bijvoorbeeld SEA, SEO en Marketing Automation. En we bieden jou:

 • Een aantrekkelijk salaris met 27 vakantiedagen en reiskostenvergoeding;
 • Veel aandacht voor jou en jouw persoonlijke ontwikkeling a.d.v. PowerKraut Academy;
 • Een super fijn en ruim kantoor (zithoekjes, stilteplekken en zelfs een indoor gym);
 • De mogelijkheid om parttime te werken
 • De mogelijkheid om te flexwerken vanuit huis en kantoor
 • 1x per week 1 uur Personal Training met je collega’s 🏋🏻‍♀️
 • Een team met veel ervaren collega’s om van te leren;
 • Gezellig, jong team van ruim 65 gespecialiseerde collega’s;
 • Plezierige werksfeer. Denk aan potjes tafelvoetbal of FIFA, een race in de playseats en vele team- en bedrijfsuitjes;
 • Gezamenlijke lunch in onze kantine

Wij zijn PowerKraut.

Een full-service marketing agency met focus op retailers in de mobiliteit. Vanuit het hart van de Achterhoek bieden wij alle expertises onder één dak. Van strategie, data, media, creatie, development tot productie: alles voor de retailer van auto’s, fietsen, bedrijfswagens, campers en meer!

Efficiëntie en automatisering spelen een steeds grotere rol vandaag. Meer impact bereiken met bij voorkeur minder middelen, minder mensen en minder tijd. Wij geloven echter dat automatisering nooit een doel op zichzelf mag zijn. Het is slechts een middel om ruimte te creëren. Ruimte die we slim moeten benutten om op voorsprong te komen en te blijven.

Het slim benutten van ruimte vereist ondernemerschap. Het vergt creativiteit, commercieel inzicht, durf om risico’s te nemen en het vermogen om te innoveren. Met de kracht om kansen te creëren, het goede te vergroten en moeilijke dingen plat te slaan. Bij PowerKraut spreken we dan ook liever niet over marketeers, project managers of data-analisten, maar over marketing-ondernemers. We begrijpen niet alleen de retailers in de branche, maar dagen ze ook uit!

Details

Plaatsingsdatum
03 nov 2023
Salaris range
-
Plaats
Doetinchem
Dienstverband
Baan
Aantal uren
32-40 uur