Dutch Digital Agencies_Retargeting Website_Adoptimize

Online Marketeer (SEO/SEA)

Eindhoven
32 - 40 uur

Wil jij als online marketeer écht aan de slag met optimale zichtbaarheid en vindbaarheid? Benut jij de synergie tussen SEO en PPC optimaal en kijk je verder dan Google en Bing? Dan past werken volgens onze search visie breed misschien wel bij jou. Wij benutten niet alleen de combinatie organisch en paid, maar ook die van kanalen naast Google en Bing, zoals YouTube, Pinterest, Tiktok en zoekmachines binnen andere (grotere) platformen.

Alleen maar doen waar jij goed in bent

Voor jouw klanten ben jij dé sparringpartner op online marketinggebied. Je signaleert kansen in de markt en weet ook hoe je deze kunt verzilveren. Een plan van aanpak inclusief scherpe doelen en bijbehorend budget zet jij met gemak op papier. Wij zoeken iemand die uitzoekt welke investering niet alleen de meeste bezoekers oplevert, maar ook de beste. Iemand die meedenkt met onze andere online marketeers (social, performance, e-mail, etc.) hoe we de doelen van onze klanten het beste kunnen behalen. Wij zien hele mooie kansen voor jou binnen ons marketing team.

Je krijgt veel verantwoordelijkheid. Je weet als geen ander hoe je onze leuke klanten meeneemt en inspireert. We hebben een mooi toekomstperspectief binnen ons groeiende team. Spreekt dit je aan? Dan gaan we graag met jou in gesprek! Stuur kristianne@partout.nl een mailtje met je LinkedIn-profiel en doe het snel, voordat we de verkeerde aannemen.

Zo trok je nog nooit met klanten op

Met klanten werken we net zo open samen als met elkaar. Geen dichtgetimmerde briefings, maar workshops, werksessies en werken in sprints. We gebruiken software die helpt om optimaal samen te werken, zoals Confluence en Jira. Veel van onze opdrachtgevers helpen we om ook hun eigen digitale competenties te versterken. Training on the job, noemen we dat! Daardoor kun jij steeds slimmer en diepgaander samenwerken en nieuwe skills en technologie toepassen. Bij ons werk je samen met een projectmanager die al het regelwerk uit handen neemt.

Maar is het ook leuk?

 • We zijn het DDA-bureau waar mensen gemiddeld zo’n 7 jaar zitten. Met af en toe een uitschieter naar boven ;-). Maar dat zijn kille cijfers.
 • Volgens google en van horen zeggen het enige marketing team dat werkt in sprints
 • Er gaat een wereld schuil van bedrijfsuitjes, salademaandagen, kennisdagen, vrijmiborrels, uitjes van de activiteitenkalender, de lekkerste sushibar en het centrum van Eindhoven op loopafstand.
 • We starten een dag tussen 8 en 10, kijk vooral wat voor jou het beste werkt.
 • Hybride werken is geen probleem, daar maken we goede afspraken over
 • Partout draagt ook bij aan een sportabonnement met Bedrijfsfitness Nederland
 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling met een POP
 • We willen dat je minimaal 24 dagen vrij neemt om te genieten van vrienden en familie en de dingen te doen waar jij blij van wordt.
 • En zou jij ook eens een maand op workation naar een locatie naar keuze willen? Jouw collega’s gingen je voor!

Dit heb jij te bieden

 • Tenminste 3 jaar relevante werkervaring binnen online marketing (SEO/SEA)
 • Analytische blik (Rapportages, ZWO en bijv concurrentie analyses)
 • Ervaring met dashboarding en dataverwerking
 • Een open persoonlijkheid. Je schakelt gemakkelijk met klanten en collega’s.
 • Jij weet welke optimalisaties er nodig zijn en hoe je die prioriteert
 • De ambitie om door te blijven ontwikkelen

Voor wat hoort wat

 • Als je echt zo goed bent als wij denken, mag je rekenen op een goed salaris
 • We beginnen direct mee te sparen voor je pensioen. Daar kun je niet vroeg genoeg mee beginnen.
 • Tot slot kunnen we je vertellen dat we successen altijd als een teamprestatie vieren, waardoor de sfeer top is en elk afgerond project ons hechter maakt.

Zullen we snel kennismaken? Stuur ons een mailtje met je LinkedIn-profiel en we nemen contact met je op.

Dus hoe verder?

Stap 1. Deel je LinkedIn profiel

We maken het je graag makkelijk, stuur ons je profiel, wij zullen ernaar kijken. Wanneer we benieuwd zijn nodigen we je uit.

Stap 2. Speeddate via Teams

We spreken 15 minuten om elkaar te zien en snel te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Is er een match? Dan maken we een nieuwe afspraak.

Stap 3. Meet the team

We plannen een meeting voor jou en het team. Zo krijg je direct een goed beeld van je toekomstige collega’s.

Details

Plaatsingsdatum
19 jan 2023
Salaris range
-
Plaats
Eindhoven
Dienstverband
Baan
Aantal uren
32 - 40 uur