Online Marketeer

Zevenaar
36-40 uur

WIJ ZOEKEN EEN ONLINE MARKETEER

In een hecht team werk je dagelijks voor de tofste klanten. Met jouw kennis leg je bij nieuwe websites de basis voor de online vindbaarheid. Het uitvoeren van een zoekwoordenonderzoek, het opzetten van de navigatiestructuur en de SEO-migratie is voor jou een fluitje van een cent. Door het opzetten van slimme campagnes, het opstellen van rapportages, het uitvoeren van analyses en het inzetten van diverse kanalen haal jij elke dag het onderste uit de kan voor de klant. Want doelstellingen behalen én overtreffen; daar word je heel gelukkig van. En wij ook!
Daarnaast ben je altijd op zoek naar nieuwe kansen en optimalisaties. Op basis van statistieken, maar ook jouw gezonde verstand.

Gaan je vingers al jeuken om aan de slag te gaan? Mooi! Lees dan vooral nog even hoe jouw gemiddelde werkdag er in de toekomst uit ziet.

LET’S GET STARTED!

Vol enthousiasme stap je het kantoor in Zevenaar binnen. Na je collega’s begroet te hebben en een lekker kopje koffie of thee te hebben gepakt, ga je aan de slag. Eerst even je mail checken en kijken hoe je planning voor vandaag eruit ziet. Dan is het tijd om aan te schuiven bij het wekelijkse overleg met je marketing-collega’s. Je praat je collega’s bij over de laatste stand van zaken bij klanten. Welke campagnes lopen er? Welke nieuwe kansen zie je? Nadat iedereen weer helemaal op de hoogte is, neem je weer plaats achter je bureau. Je hebt zo een overleg met een klant die graag online meer zichtbaar wil zijn. Je leest je alvast in en bereidt de juiste vragen voor. Met een hoop nieuwe informatie sluit je een tijd later het gesprek af. Wat een leuke klant! En wat een mooie kansen liggen er. Je staat te popelen om een plan uit te werken. Maar eerst…

PAUZE!

Samen een balletje trappen, gamen, een rondje lopen, tafeltennissen of gewoon even fijn bijpraten; wat je doet in de pauze is natuurlijk helemaal aan jou. Het geeft je in ieder geval genoeg energie om er vanmiddag weer fijn tegenaan te gaan.

IN DE MIDDAG

Tijd om de pen in te klimmen. Nou ja, figuurlijk dan. Er moet een SEO-tekst geschreven worden voor de website van een klant. Met het zoekwoordenonderzoek dat je eerder al gedaan hebt ga je aan de slag. Je leest je stuk nog een keer na en verstuurt jouw voorstel naar de klant. Tijd om achterover te leunen heb je niet, want je stelt nog een aantal rapportages op, die je vervolgens deelt met je collega’s van contentmarketing. Daarna zie je een mailtje binnenkomen van één van jouw klanten. Het plan voor de Google Ads-campagne die je hebt bedacht is goedgekeurd. Tijd om de campagne met de online marketing-tools, die je door en door kent, in te richten. Nadat je ook een notitie in je agenda hebt gemaakt om de voortgang te monitoren, zit je werkdag er alweer op. De tijd is weer voorbij gevlogen. Op naar morgen. Je hebt er zin in, want voor een aantal klanten zie je kansen die je graag wilt gaan benutten. Maar eerst even fijn thuis opladen voor een nieuwe dag.

Tenminste, zo ziet een gemiddelde dag vóór (en na) corona eruit. Natuurlijk werken wij ook nu zoveel mogelijk vanuit huis.

KORT SAMENGEVAT, JIJ BENT ALS VOLGT TE OMSCHRIJVEN:

We verwachten dat jij een brede kennis hebt van de verschillende disciplines binnen online marketing. Waarbij we snappen dat je niet overal ‘de specialist’ in bent, maar kun jij meerdere vinkjes zetten achter de volgende skills, dan maak jij een grote kans:

 • Jij weet de verschillende kanalen op waarde te schatten binnen de gehele customer journey en bouwt dit uit;
 • Kennis van en ervaring met Google Datastudio, GTM en Google Analytics;
 • Je maakt analyses, stelt rapportages op en doet aanbevelingen die begrijpelijk zijn voor de klant en bespreekt deze met ze;
 • Je voedt collega’s met nieuwe kansen (vanuit data);
 • Je zet Google Ads- en social media-campagnes op en beheert deze;
 • Je volgt nieuwe ontwikkelingen op de voet en beoordeelt of dit van meerwaarde is voor onze klanten;
 • Je hebt brede SEO-kennis (SEO-technische kennis is een pré);
 • Je hebt ervaring met e-mailmarketing (wij werken met ActiveCampaign).

DAAR STAAT NATUURLIJK WÉL WAT TEGENOVER:

Want naast dat jij ons veel gaat brengen, vinden wij het belangrijk dat jij goed op je plek zit. Dat je uitdaging in je werk hebt, kan ontwikkelen, maar bovenal plezier hebt in je werk. Dat je iedere dag naar huis gaat met een voldaan gevoel; dát is het streven. Je mag je planning zelf invullen dus je hebt het in eigen hand. 😊

En verder…

 • Leuke collega’s die altijd in zijn voor een geintje, een borrel of potje voetbal;
 • Een toffe werkplek in het mooie Zevenaar of thuis (of je werkplek thuis ook tof is kunnen wij niet garanderen😉);
 • Een lekker salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Een uitdagende werkplek waar je écht de ruimte hebt om een meerwaarde te zijn voor ons én onze klanten;
 • Een PV die van uitpakken houdt;
 • Tijd en ruimte voor jouw ideeën;
 • Een fulltime functie (of andere uren in overleg).

Enthousiast? Stuur dan snel je motivatie en CV naar kevin@doitonlinemedia.nl of bel hem op 06-12656797 als je vragen hebt.  

Details

Plaatsingsdatum
09 mrt 2021
Dienstverband
Baan
Aantal uren
36-40 uur