Dutch Digital Agencies_Retargeting Website_Adoptimize

Officemanager & lunch held ineen (12-16 uur)

Didam
12-16 uur per week uur

Kort samengevat zijn we elke dag bezig met digitale transformatie. Wij maken online omgevingen waar mensen leren, samenstellen, zelf kopen of om klanten te helpen. Door de enorme vrijheid die de digitale wereld biedt ligt het gevaar van complexiteit al snel op de loer. Onze stelling daarin: Maak het zo simpel mogelijk maar niet simpeler dan dat. En voor de gebruiker? Die maken wij het makkelijk, want in een wereld waar mensen steeds minder tijd hebben wint gemak het altijd van complex.nnWe zijn een hecht team van 60 designers, marketeers, developers & strategen. We vinden het mooi om met onze klanten op zoek te gaan naar waar we het verschil kunnen maken. En dat resulteert meestal in een lange termijn samenwerking aan een website of een portal.

Officemanager & lunchheld ineen

(12-16 uur)

Wij zoeken jou!

Om ons team in Didam te versterken, zoeken wij een verzorgende en enthousiaste Office Manager & Lunch Held ineen (12-16 uur). Ben je goed in plannen en organiseren en draag je graag bij aan een opgeruimde omgeving? Laat ons dan vandaag nog weten wie jij bent! 🤩

Heb je niet alle gevraagde ervaring, maar ben je wel een aanpakker en bereid om te leren? We komen graag in contact om de mogelijkheden te bespreken!

Wat ga je doen?

In deze rol ben je verantwoordelijk voor het kantoor van Acato in Didam. Je zorgt dat het netjes blijft en brengt een gezellige sfeer mee.🥳

Dankzij jou loopt alles op het kantoor op rolletjes, want jij:

 • Houdt de office supplies en voorraadkasten goed in de gaten; je zorgt dat er op tijd bestellingen worden gedaan. Van printpapier tot koffiebonen, van brood tot pingpongballen. En je zorgt ervoor dat er altijd genoeg bananen in de fruitschaal liggen, omdat dit het krachtvoer is van onze developers. 🤓
 • Regelt elke dag met heel veel plezier de lunch voor je collega’s en jezelf. Je vindt het leuk om hier je best voor te doen en hier echt even aandacht aan te besteden. De ene keer maak je een salade 🥗, de andere keer een smoothie.
 • Vergeet geen verjaardagen en zorgt voor leuke cadeautjes. 🎁
 • Ontvangt klanten, neemt de telefoon aan ☎️ en verwerkt de inbox van de algemene mail. ✉️

Je collega’s komen regelmatig bij je aankloppen om te vragen of je kunt helpen. Zo is er wel eens uitzoekwerk of organisatiewerk. Bijvoorbeeld als er een leuk nieuw relatiegeschenk moet worden besteld of als we een gezellige borrel willen organiseren en daar een locatie voor zoeken. Hierbij kan je altijd rekenen op de hulp van je office managers collega’s in Den Haag en Utrecht. 💪

Hoe ziet de werkweek eruit?

Het gaat om een functie voor 12 tot 16 uur, verdeeld over 4 dagen per week. Omdat je dagelijks alles rondom de lunch verzorgt, zijn je werktijden tussen 9.00 uur en 13:30 uur (hier zit ook een half uur pauze in). 🕘
Af en toe kan het voorkomen dat we je vragen om te schuiven met deze tijden, bijvoorbeeld als er een borrel georganiseerd wordt later op de dag. Als dat voorkomt, gaat dat altijd in overleg.

Wie ben jij?

 • MBO werk- en denkniveau.
 • Goed met computers, je hebt hier feeling voor. 🧑‍💻
 • Bij voorkeur ervaring (1-5 jaar) in ondersteunende functies als office manager, secretaresse, receptioniste of personal assistent.
 • Vanzelfsprekend heb jij door hoe het met iedereen gaat op kantoor. En ook wie extra aandacht nodig heeft.
 • Je bent creatief, je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en neemt zelf initiatief. 💡
Wie zijn wij?

Wij zijn Acato! Een hecht team van 60 designers, developers & strategen. We maken websites en webapplicaties. We vinden het mooi om met onze klanten op zoek te gaan naar waar we het verschil kunnen maken. We werken in multidisciplinaire teams die goed op elkaar ingespeeld zijn. Deze hechte teams in Den Haag, Utrecht en Didam vormen het hart van Acato en daar zorgen we goed voor.

Wat bieden wij?

 • Een contract voor 12 tot 16 uur per week, verdeeld over vier dagen.
 • 25 vakantiedagen (bij een fulltime dienstverband), plus de kans om extra vakantiedagen te kopen. Wie houdt er nou niet van vakantie?
 • Ontwikkel jezelf met het opleidingsbudget en bepaal zelf wat het beste bij jou past: bijvoorbeeld een training, cursus of boek.
 • Natuurlijk krijg je van ons een laptop, die je ook mee naar huis mag nemen.
 • Werk met de leukste collega’s die er zijn! Samen na borrelen, tafeltennissen en Mario Kart spelen.
 • Geweldige feestjes en uitjes! Want plezier hoort erbij.
 • Een prettige werksfeer waarin wij geloven dat Acato groeit als jij groeit en happy bent. Dus maak jezelf blij!

Enthousiast geworden?
Jouw sollicitatiebrief is een uitgelezen kans om ons kennis te laten maken met wat je in petto hebt. Graag horen we waarom deze functie je zo leuk lijkt en waarom we juist jou uit moeten nodigen om kennis te maken.

Solliciteer nu

Details

Plaatsingsdatum
29 mrt 2023
Salaris range
-
Plaats
Didam
Dienstverband
Baan
Aantal uren
12-16 uur per week