Node.js back-end developer
Den Haag
32-40 uur

A happy place for nerds

Vast contract vanaf dag één. Een uitdagend project. En 80 leergierige nerds als collega. Bij ons Philips Hue-team in Den Haag hebben we een vacature voor Node.js back-end developers.

Aan het populaire Hue werken we al sinds het een prototype was. Het Hue-team bestaat uit zeven engineers en is één van de grootste vaste ontwikkelteams binnen Q42. De vaste stek is ons nieuwe kantoor op de Binckhorst, met eens in de twee weken een werkdag bij Philips in Eindhoven. Op dit moment werken de meeste Q’ers echter vanuit huis vanwege de coronamaatregelen.

De complexe Hue-architectuur maakt dat dit geen doorsnee internetproject is. Het zelfsturende team heeft de architectuur van de grond af opgebouwd en ervoor gezorgd dat die supergoed in elkaar zit.

Bij de ontwikkeling van nieuwe features ligt de focus vooral op het afmaken ervan: om alles zit een strik. De nieuwe features die het team bouwt, gaan immers live voor miljoenen IoT-devices.

Het Hue-team werkt tegenwoordig aan Infrastructure as Code. Dat betekent dat we alle services vanuit programmeercode definiëren en optuigen. Hierdoor kunnen we de héle cloudomgeving dupliceren, bijvoorbeeld om een aparte versie te maken voor onze testers.

De grootste uitdaging de komende tijd? Het opschalen van de architectuur voor de wereldwijde uitrol van de Hue Cloud.

Meebouwen aan de back-end van één van de bekendste IoT-producten ter wereld? Neem contact met ons op!

Details

Plaatsingsdatum
17 jan 2021
Salaris range
3750 - 6500
Dienstverband
Baan
Aantal uren
32-40 uur