New Business Manager
Utrecht
32-40 uur

Wij zijn dé Digital Agency in Utrecht voor digitale vernieuwing. Als online partner maken wij effectieve en klantgerichte websites, apps en platforms voor organisaties met een maatschappelijke missie.

Bijdragen aan een beter (digitaal) Nederland? Wij zoeken een enthousiaste New Business Manager.

Als lid van het Yard business development team sta je voor uitbouw en versterking van ons klantportefeuille bij (semi) overheden, branche- en beroepsverenigingen, zorg & welzijnsinstellingen en andere maatschappelijk relevante organisaties.

Jouw profiel

Om de rol goed te kunnen invullen ben je op de hoogte van de van trends en ontwikkelingen in de digitale wereld. Je leest veel over het online vakgebied en hebt een brede kennis op dit vlak. Misschien heb je zelfs al een relevant netwerk.

Je bent geïnteresseerd in nieuwe web technologie maar ook in de wijze hoe dit bijdraagt aan de missie van onze klanten. Binnen de genoemde doelgroepen weet je wat er speelt.

Je verdiept je in het vraagstuk van de opdrachtgever en vertaalt dit in een passend aanbod. Dit aanbod weet je te vertalen in een inspirerende aanbieding, presentatie of aanbestedingsinschrijving. Je trekt hierbij samen op met de directeur en sales & marketingmedewerker. Ook werk je nauw samen met de projectmanagers en development teams.

Hoe ziet een dag eruit?

Een dag in jouw rol bestaat bijvoorbeeld de volgende activiteiten:

Ochtend

 • Samen met de projectmanager Zorg bespreek je de offerte aanvraag voor een zorginstelling.
 • Je voert een verdiepingsgesprek met een vereniging over de mogelijkheden tot een koppeling van het ledenplatform met B2C Microsoft Azure Identity manager,
 • Je bespreekt met de directeur en marketingmanager de marketing kalender en leads.

Middag

 • Je stelt een offerte op voor een campagnesite voor een bestaande opdrachtgever. Hiervoor bespreek je de behoefte met de betreffende klant en projectmanager.
 • Je geeft een online demonstratie van ons Yunits community platform aan een geïnteresseerd kennisinstituut.

Ben je de ideale kandidaat?

 • Je hebt een brede achtergrond en interesse in de online wereld, met name op het gebied van digitale communicatie, online dienstverlening en online interactieve platforms
 • Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring op commercieel gebied
 • Je hebt inhoudelijke kennis en ervaring met online marketing, content managementsystemen, online community toepassingen en web development in het algemeen
 • Je bent gesprekspartner op verschillende niveaus en vakgebieden
 • Je kunt uitstekend schrijven en zeer goed presenteren
 • Je weet in korte tijd het vraagstuk van klanten te doorgronden.
 • Je hebt ervaring met de doelgroepen waar Yard actief is
 • Je weet snel het vertrouwen van mensen te winnen
 • Je bent gedisciplineerd en werkt gestructureerd
 • Bovenal ben je enthousiast en heb je een open houding

We bieden we jou?

We bieden je een zeer flexibele en leerzame werkomgeving met veel vrijheid. Je werkt in een groeiend (20%+ 2020), hecht team van 35 professionals die elkaar van nature opzoeken en helpen. De lijnen zijn zeer kort. Er is veel ruimte voor eigen initiatief.

We werken met name voor organisaties in de maatschappelijke hoek. Met jouw kennis en enthousiasme draag je bij aan een de ontwikkeling van mensen en een leefbaarder Nederland.

Het salaris dat we bieden is marktconform en naar ervaring. Ook bieden we goede arbeidsvoorwaarden en een leerzame en flexibele werkomgeving.

Zin in een mooie uitdaging?

Reageer dan snel. Stuur dan een mail met motivatie en CV naar dennis@yard.nl of bel naar 030 234 10 20.

 

LET OP: Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Details

Plaatsingsdatum
28 jan 2021
Dienstverband
Baan
Aantal uren
32-40 uur