Dutch Digital Agencies_Retargeting Website_Adoptimize

New Business Developer

De Bilt
32-40 uur

Al meer dan 10 jaar helpen wij de mooiste bedrijven met software uitdagingen en ecommerce oplossingen.

Ben jij een ster in het creëren van nieuwe kansen en het realiseren van groei?

Als digital software agency ondersteunen wij, met een enthousiast en gedreven team, de mooiste bedrijven met software uitdagingen, platform integraties en ecommerce oplossingen. Om de volgende stap te kunnen maken zoeken we een New Business Developer die ons daarbij gaat helpen.
Samen bedenken, ontwikkelen en beheren wij nieuwe digitale oplossingen voor onze klanten. Onze teams zijn gespecialiseerd in het ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van maatwerk software en e-commerce oplossingen. Dit doen wij voor zeer diverse bedrijven, van start-ups tot corporates.

Als New Business Developer zorg je er, samen met je collega’s, voor dat de salesdoelen gehaald worden, waarbij jouw focus vooral ligt op de maatwerk software trajecten.
Dit doe je met inhoudelijke kennis over de projecten en de software, een dienstverlenende houding en heldere communicatie. Je beschikt over een relevant netwerk en je weet als geen ander hoe je dit verder uitbreidt.

De New Business Developer die we zoeken weet snel tot resultaat te komen, zonder daarbij de lange termijn doelstellingen uit het oog te verliezen. Jij weet als geen ander hoe je nieuwe kansen creëert, daarbij heb je de volledige vrijheid in de manier waarop je dit doet.

Wat zoeken wij in een New Business Developer?
Je vindt het leuk om met mensen het gesprek aan te gaan en weet op vele creatieve manieren je netwerk uit te breiden. Idealiter heb je ervaring opgedaan bij een software agency. Maar belangrijker is dat je kennis hebt van het verkopen van maatwerk software development trajecten. Als je uit de consultancy hoek komt, mag dat ook. Een bestaande structuur in de werkwijze vind je fijn, maar je bent ook niet bang om je eigen weg te vinden.

Wat breng je ons? 
– Je hebt sales ervaring in de software/IT-sector;
– Ervaring met het verkopen van maatwerk software development is een harde eis;
– Je hebt een brede basiskennis van en bent altijd nieuwsgierig naar moderne technologieën en oplossingen in de markt;
– Bewezen track record in Sales en in het opbouwen van sterke relaties, zowel intern als met de klant. Ervaring bij een agency (bureau) is een pré;
– Uitstekend ontwikkelde communicatieve en commerciële vaardigheden aangevuld met een klantgerichte focus en benadering;
– Een HBO (of WO) opleiding, bij voorkeur op commercieel of technisch gebied.

Waarom bij Thesio?
Thesio bestaat uit een hecht team van developers, designers en projectmanagers. En allemaal hebben we iets gemeen: we houden van software ontwikkelen.

Thesio als werkgever
1. Goede beloning en complete arbeidsvoorwaarden
Uiteraard krijg je een goed salaris, afhankelijk van jouw kennis en ervaring. Daarbij is er voor iedereen een bonusregeling en een complete pensioenregeling. Natuurlijk is er vrije keuze in laptop. Ook bieden we een mobiliteitsbudget aan waarbij je zelf beslist hoe je dit inzet. Een NS businesscard, kilometervergoeding of elektrische fiets, ook een leaseauto behoort tot de mogelijkheden.
2. Veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling
Voor iedereen is er een opleidingsbudget beschikbaar, waarbij je zelf meebeslist hoe deze wordt ingezet. En je mag 5% van je werktijd gebruiken voor zelfstudie, side projects of kennisdeling. Daarnaast organiseren we regelmatig kennissessies met interessante sprekers en delen we periodiek specifieke kennis met collega’s.
3. Balans tussen werk en privé
Onze werktijden zijn flexibel en thuiswerken is (deels) mogelijk. Daarnaast ontvangt iedereen een Balans Budget, wij reserveren voor jou maximaal € 2400,- om uit te geven aan zaken ten behoeve van jouw werk-privé balans. Je kan hier bijvoorbeeld je sport abonnement van betalen of een mooie mountainbike van kopen.
4. Het leukste team
Als team ondernemen we vaak leuke activiteiten; denk aan een (online) bierproeverij of pubquiz, lasergamen in het bos, BBQ’en, borrels en natuurlijk een uitgebreid kerstfeest. Elke middag lunchen we samen en we sluiten iedere week af met een gezellige borrel.

Details

Plaatsingsdatum
26 apr 2022
Salaris range
4000 - 6000
Plaats
De Bilt
Dienstverband
Baan
Aantal uren
32-40 uur