Dutch Digital Agencies_Retargeting Website_Adoptimize

.NET webdeveloper

Amsterdam
32 - 40 uur

Maak digitale producten die zo goed zijn dat je ze zelf wil gebruiken.

Help jij ons en de klant met slimme, duurzame oplossingen?

24-40 uur

Waar jij wil

9:00 – 17:00

25 vakantiedagen

Reis­kosten­vergoeding

Pensioenregeling

Laptop

Gratis Lunch

Bij Uselab zoeken we developers die de hele dag denken in oplossingen. Duurzame, slimme technische oplossingen. Bij Uselab maken we namelijk oplossingen waar je écht wat aan hebt. Digitale gebruiksvoorwerpen, noemen we dat.

Je rol

Als toekomstig webdeveloper bij Uselab ben je verantwoordelijk voor de server-side code, veelal maatwerk. Je realiseert zeer uiteenlopende nieuwe producties. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de doorontwikkeling van bestaande websites en applicaties. Soms zijn dit omvangrijke releases, soms tickets op onze servicedesk. Vaak gaat het om complexe uitdagingen, de lat ligt hoog.

Hoewel je aan afwisselende projecten werkt, met korte doorlooptijden, heb je tijd voor het bepalen van slimme, duurzame oplossingen. Je hebt een bredere kijk op een project dan alleen de techniek. Naast het puur schrijven van code, streef je in een multidisciplinair team (projectmanager, ontwerpers, andere ontwikkelaars en de klant) naar een gebruiksvriendelijk product. Ook het doel van de klant verlies je niet uit het oog.

Collega’s enthousiasmeer je over nieuwe technische ontwikkelingen en mogelijkheden online, ook buiten onze Uselab Academy. Je initieert vernieuwing en durft head first in het onbekende te duiken.

Je plek

Je werkt binnen het .NET team samen met onze frontend en backend developers. Op creatief vlak spar je met de strateeg, visual of UX designer over de development (on)mogelijkheden. Ook met je salescollega’s praat je gemakkelijk over mogelijke oplossingen om gezamenlijk tot het allerbeste resultaat te komen.

Je kwaliteiten

 • Je hebt HBO of WO werk- en denkniveau.
 • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring in Object Oriented Programming (OOP).
 • Je bent ervaren in Microsoft .NET, C# en MVC.
 • Je hebt goede kennis van databaseservers en -ontwerp.
 • Je hebt ervaring met versiebeheer zoals GIT.
 • Je ervaring in continuous integration en deployment is een pré.
 • Je bent bereid om met meerdere contentmanagementsystemen (CMS) te werken, bijvoorbeeld Umbraco.
 • Je bent geen solist, maar een teamspeler die begrijpt dat je samen altijd beter bent.
 • Je hebt een pro-actieve houding. Bugs zijn opgelost voordat de klant ze signaleert.
 • Je hebt een goede beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift. Nederlands is een pré.

Wij bieden

 • Een plek waar je jezelf kan zijn en kan ontwikkelen zoals jij dat wilt.
 • De kans om te blijven leren en opleidingen te doen die jou én ons verder helpen.
 • Een marktconform salaris volgens Dutch Digital Agencies met prima voorwaarden, zoals een pensioenregeling en een reiskostenvergoeding.
 • De mogelijkheid om vier dagen in de week te werken.

Je nieuwe club

Bij Uselab werk je met bescheiden mensen met een enorme drive. Samen doen we alles voor de gebruiker. We durven met onverwachte oplossingen te komen, of iets te doen dat we nooit eerder hebben gedaan. Onderweg zorgen we ervoor dat iedereen mee is. Zo lukt het ons om steengoed werk te maken vanuit een sterke visie, zonder compromissen. We geven nooit op. Ook niet tijdens het squashen, gamen of karten. Want als we iets doen, doen we het goed.

Interessse?

Ben jij dit helemaal? Dan willen we je graag leren kennen! Stuur je CV en motivatie naar Marjolein via werk@uselab.com. Vragen? Bel ons op 020 5309666.

Details

Plaatsingsdatum
24 mei 2022
Salaris range
-
Plaats
Amsterdam
Dienstverband
Baan
Aantal uren
32 - 40 uur