.Net Developer
Groningen
28-40 uur

Human First Digital Agency

… met ambitie om te specialiseren in Sitecore.

Over de functie

Als .NET developer werk je bij ons aan (web)applicaties voor diverse grote aansprekende klanten. Samen met je Scrum team ben je verantwoordelijk voor architectuur tot implementatie. Je werkt samen met front-end developers, designers, DevOps en natuurlijk je mede-developers om samen je klanten gelukkig te maken. Sitecore is al jarenlang een van de marktleiders op het domein van Digital Experience Platforms (DXP) en is een van de technologiepartners van theFactor.e. Een DXP is een geïntegreerde technologie die erop gericht is om verschillende doelgroepen te bedienen via een breed scala aan digitale touchpoints.

Onze klanten gebruiken DXP’s om persoonlijke digitale ervaringen te bouwen, te beheren, uit te rollen en te optimaliseren over verschillende kanalen heen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan websites, online portalen en mobiele apps.

Enkele klanten die wij bedienen met Sitecore zijn: RDW, Menzis, CNV Vakmensen, Alfa College, DFE Pharma en Aeres. En deze vraag neemt alleen maar toe. Vandaar dat we ook het Sitecore team willen uitbreiden met een .Net developer die zich wil gaan specialiseren in Sitecore! Jij krijgt van ons een op maat gesneden opleiding aangeboden en een buddy die je persoonlijk begeleidt en coacht.

Wat zien we graag terug in je werkervaring:

  • minimaal HBO werk- en denkniveau
  • je bent ervaren in het werken met .NET en C# voor webapplicaties
  • je hebt affiniteit met Azure DevOps
  • heb je kennis van andere CMS-en, zoals Umbraco, dan is dat een pré

En nu?

Als jij jezelf herkent in dit profiel en gelooft dat je goed bij ons zou passen, dan zien we jouw reactie graag tegemoet!

Naast een marktconform salaris bieden we je een gunstig arbeidsvoorwaardenpakket (laptop, vakantie, pensioen, WGA-regeling, opleidingsbudget en thuiswerk inrichting).

Maar vooral bieden wij jou een organisatie waar jij je kan ontplooien, waar je de ruimte krijgt om juist die dingen te doen waarin je je verder wil ontwikkelen, waar jij ECHT jezelf mag zijn en waar je naast interessante werkzaamheden ook een club leuke collega’s rijker bent!

Solliciteer

Wil je ons team komen versterken als .NET Developer? Dan horen we graag van je!

Details

Plaatsingsdatum
01 apr 2021
Dienstverband
Baan
Aantal uren
28-40 uur