.NET back-end developer
Den Haag
32-40 uur

A happy place for nerds

Direct een vast contract. Omvangrijke projecten voor Europcar, Rijksmuseum en Nederlandse Loterij. En 80 leergierige nerds om mee te sparren. In Den Haag hebben we een vacature voor .NET back-end developers!

Van Rijksmuseum en Europcar tot de Nederlandse Loterij, onze back-end projecten hebben vaak een flinke omvang. Het zijn dan ook niet projectjes die binnen een maand af zijn. De teams achter deze projecten bestaan uit meerdere back-enders (waaronder jij dus 😉), front-enders en een projectleider, aangevuld met designers van bijvoorbeeld Fabrique plus de product owner van de klant. Vaste stek voor deze teams is ons kantoor in Den Haag en Amsterdam. Op dit moment werken de meeste Q’ers echter vanuit huis vanwege de coronamaatregelen.

Vanwege de omvang en het langlopende karakter van de projecten hebben we veel ruimte om de back-ends naar ons eigen inzicht in te richten. De websites draaien op de laatste .NET Core versie (3.1). We onderhouden het constant, en upgraden dus ook naar .NET 5 (en alles wat daarna komt). De platformen hosten we veelal op Azure met een breed scala aan services met oog voor schaalbaarheid en veiligheid. Soms moeten ze namelijk pieken van honderdduizenden gebruikers aankunnen die binnen vijf minuten tegelijk op het platform komen.

Je hebt als back-ender daarom vaak een belangrijke, richtinggevende rol binnen deze projecten. Dat betekent echter niet dat je jarenlang aan een en hetzelfde ding werkt. Vanwege de verschillende grote projecten die we doen, is afwisseling gegarandeerd. En kleine uitstapjes naar andere projecten binnen Q42 zijn sowieso mogelijk: bijvoorbeeld één of twee weken een prototype bouwen voor een andere klant in Den Haag of Amsterdam.

Meer weten? Neem contact met ons op!

Details

Plaatsingsdatum
17 jan 2021
Salaris range
3750 - 6500
Dienstverband
Baan
Aantal uren
32-40 uur