Mobile app developer

Hé jij, hou je van bouwen aan mooie apps voor sterke merken? Wij hebben plek voor een mobile developer. Toffe projecten, 80 leergierige nerds én een vast contract zijn inbegrepen.

 

Voor ons Service Apotheek-team in Den Haag zoeken we een junior mobile app developer. Een engineer die uit de voeten kan met één native platform (Android of iOS maakt niet uit), maar ook niet vies is van React Native.

 

Of wij onze apps native, hybride of met React Native bouwen, hangt namelijk helemaal af van de vraag. We onderzoeken altijd eerst samen het probleem, voordat we het antwoord geven. We zijn bij Q42 dus ook niet gebonden aan één taal of framework. De teams kiezen zélf de beste oplossing, vaak in nauw overleg met de klant.

 

Zo ook bij de app voor Service Apotheek, een van onze nieuwe projecten. Service Apotheek is een van de grootste apotheekketens in Nederland. Een organisatie met flinke ambities. Een onderdeel daarvan is een nieuwe app gericht op eindgebruikers. En als je wilt, kun je daaraan meebouwen! 

 

Past Q42 bij jou?

Wil je weten of Q – zoals we Q42 meestal noemen – bij jou past? We kunnen je alvast vertellen, wat wij te bieden hebben en waar wij van houden. Dan kun jij inschatten of er voldoende overlap is voor een gesprek.

 

Wij doen niet aan tijdelijke contracten. Vanaf dag één krijg je een vast contract met een proeftijd van twee maanden. 

 

We bieden een salaris tussen de 2.500 en 4.000 euro bruto per maand, afhankelijk van jouw ervaring.

We noemen Q graag een happy place for nerds. We houden dan ook niet zo van kaders. Veel Q'ers doen er iets bij naast het programmeren. Dat houdt Q lekker plat en geeft iedereen de mogelijkheid om mee te sturen én te groeien.

 

Met tachtig slimme engineers is er genoeg te leren bij Q. Van Bedenktijdjes en Passietijd tot het schrijven voor ons Engineering Blog en samen leerzame conferenties bezoeken. 

 

Ons werk is productontwikkeling: het allerbeste product neerzetten om de eindgebruiker te verbazen. Dat doen we met PostNL, Radio 538, Philips Hue, Rijksmuseum, Volkskrant, Mazda, gemeente Amsterdam en andere mooie klanten en partners.

 

Maar we ontwikkelen ook eígen producten via onze ventures, zoals onze non-profit start-up  Hack The Planet. Die ventures maken ons beter in productdenken, wat we weer kunnen toepassen in onze projecten. En vice versa.

 

Op onze stekkies in Den Haag en Amsterdam kunnen we fijn in the zone komen én heel goed feesten. Daar houden we sowieso wel van, samen leuke dingen doen: van het jaarlijkse Q-uitje en onze hackathon tot pubquizzes en bordspelavonden in onze eigen bruine kroeg.

Pas jij bij Q?

Ervaring is mooi meegenomen, maar niet het belangrijkste. Jouw technische potentie en de match wegen zwaarder.

 

Hou je van mooie dingen bouwen in Kotlin óf Swift?

 

Ken je de voordelen én valkuilen van React Native?

 

Spreekt onze happy place for nerds jou aan?

Je ziet voldoende overlap?

Laten we dan eens kletsen! Dat doen we het liefst face to face – maar in coronatijden doen we dat voorlopig wel remote. Dus zie jij voldoende overlap? Klik op "Bekijk deze vacature", struin wat door de beelden van onze happy place en van onze happy nerds, lees onze arbeidsvoorwaarden, en – als je nog steeds een match ziet – geef je aan dat je wilt kennismaken. Een e-mail of WhatsApp-berichtje sturen naar Jaimy kan ook: jobs@q42.nl of 06 – 28 50 09 72. 

 

Details

Plaatsingsdatum
26 aug 2020
Dienstverband
Baan