Dutch Digital Agencies_Retargeting Website_Adoptimize

Meewerkstage HR/Recruitment

Driebergen
40 uur

Wij zijn 4NG! Wij helpen om jouw groeiambities waar te maken

Meewerkstage HR/Recruitment

Ben jij op zoek naar een uitdagende meewerkstage binnen 4NG? En heb je altijd al stage willen lopen binnen een van de snelst groeiende digitale bedrijven van Nederland? Lees dan snel verder!

Wie zijn wij?

4NG is een full-service bureau netwerk dat bestaat uit 8 bureaus. Met ruim 300 gedreven specialisten aan boord hebben we elk discipline onder één dak. En daarmee pakken we alle facetten van de digitale klantreis aan. Van leadgeneratie en een nieuw systeemlandschap, tot de branding van een merk. We brengen digitale ambities tot leven, wat de uitdaging ook is. Wat 4NG jou belooft? Regie over je toekomst. Dat je doet waar je in gelooft. 4NG maakt graag plaats voor talent dat impact wilt maken, vooral op hun eigen manier. Will you own your future?

Wat ga jij doen?
Als marketing stagiair houd jij je bezig met het organiseren van digitale en fysieke evenementen en het creëren van content. Binnen je studie heb kennis opgedaan met SEA en SEO, je weet hoe je een zoekwoordenonderzoek opzet en uitvoert en je vindt het leuk om na te denken over campagne optimalisatie. Leuke en originele teksten rollen binnen no-time uit je vingers en je hebt een passie voor het creëren van content. Naast content creatie vind je het ook leuk om mee te helpen met het organiseren van events. Verder houd jij je bezig met social mediabeheer, het optimaliseren van campagnes en het schrijven van mailings. Je werkt nauw samen met onze marketing performance manager en business development manager.

Uiteraard is er voldoende ruimte om te werken aan je opdrachten die je hebt meegekregen vanuit je studie. Ook voor eigen input wat betreft je werkzaamheden staan wij zeker open. Het is voor ons belangrijk dat jij het maximale uit je stageperiode haalt en zo wordt klaargestoomd voor het werkveld.

Vereisten

Wat krijg je van ons?

 • Werkzaamheden passend bij je ambities, interesses en kennis & kunde.
 • Een gepaste stagevergoeding.
 • Een mooie werklocatie in Driebergen gelegen aan de snelweg en dichtbij een treinstation.
 • Heel veel gezelligheid, borrels en teamuitjes.
 • Goede begeleiding.
 • En tot slot zeer leuke collega’s!

Wie zoeken we?

 • Je volgt een hbo-opleiding in de richting van Marketing, Commerciële Economie of een soortgelijke opleiding.
 • Je bent communicatief sterk, zowel mondeling als schriftelijk.
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal.
 • Je hebt een proactieve houding.
 • Je bent creatief en zit vol ideeën.
 • Kennis van Fotoshop is een grote pré.

Zin om aan de slag te gaan?

We kunnen niet wachten om je te ontmoeten! Solliciteer nu online en onze Corporate Recruiter neemt gauw contact met je op.

Heb je nog een vraag? Onze Corporate Recruiter helpt je graag verder.

Mail naar recruitment@4ng.nl of bel 0625432621.

Details

Plaatsingsdatum
18 jul 2022
Salaris range
-
Plaats
Driebergen
Dienstverband
Stage
Aantal uren
40 uur