Dutch Digital Agencies_Retargeting Website_Adoptimize

Medior UX Researcher

Amsterdam
32-40 uur

Wij zijn MakerStreet. Een Amsterdams collectief van de allerbeste agencies. Wij geloven in specialisme. Uitblinken in je eigen vakgebied. Daarom zijn we geen full-service agency. Maar een netwerk van specialistische bureaus. Full-specialism noemen we dat.

Ben jij een ervaren UX researcher, die wij ’s nachts gerust wakker kunnen maken voor een stevige user test of diepte-interview? Lees dan verder.

De rol

Ok, het zit zo. We zoeken een zelfstandige, enthousiaste onderzoeker. Eentje met minimaal 3 jaar aan ervaring in z’n broekzak. En iemand die snapt dat elke vraag een unieke aanpak vergt. Je kunt usability testen als geen ander en met jouw ijzersterke interview technieken, kom je direct tot de kern. Je houdt van design en speelt graag een actieve rol bij het ontwikkelen van digitale producten en merken op strategisch niveau. Denk je check, dubbelcheck? Dan leren we je graag beter kennen!

Wie wij zijn? Milkshake Research, aangenaam. 🥤 We zijn een onderzoeksbureau dat niet bang is om buiten de lijntjes te kleuren. We doen de dingen graag lekker op onze eigen manier. En je raadt het al: UX Research staat in die werkwijze altijd centraal! We opereren overigens niet alleen, maar met onze MakerStreet design-collega’s van Soda studioResoluut en Mr Koreander. Samen creëren we digitale producten voor de meest uiteenlopende opdrachtgevers. Denk aan Albert Heijn, Ikea, Etos, Simyo en VanMoof. Daarnaast vinden we het leuk om start-ups en NGO’s te helpen zoals Justdiggit en Rutgers.

Terug naar jou. Jij bent iemand die bruist van ambitie en natuurlijk helemaal gek is van onderzoek doen. Een kritische blik en uitgesproken eigen visie zijn jou ook niet vreemd. Je zet je brede skillset aan onderzoeksmethodes flexibel in, en bent niet bang om met een nieuwe creatieve aanpak te komen. Zo help je Milkshake naar een hoger plan te tillen 🚀.

Dit ben jij:

  • Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring als UX Researcher, User Researcher of Customer Insights Specialist. Ook bureau-ervaring? Dat bezorgt je extra punten.
  • Je weet hoe je in alle fases van product ontwikkeling de beste onderzoeksmethodes in kunt zetten voor de meest waardevolle inzichten.
  • Je bent een ster in interviewen en usability tests en je draait je hand niet om voor andere kwalitatieve methodes. Als je daarnaast ook kennis en interesse hebt in kwantitatieve onderzoeksmethoden, SPSS en Excel, is dat ook mooi meegenomen.
  • Aan de hand van een berg aan informatie en designs, stel jij duidelijke onderzoeksvragen op en schrijf je een testscript. Je checkt je prototypes in Invision, faciliteert testdagen en houdt interviews. De uitkomsten weet je te analyseren en te vertalen naar actiegerichte uitkomsten en strategische oplossingen voor je klant.
  • Je doet ook graag strategisch (kwalitatief) onderzoek en bent benieuwd naar de motivaties en gedragingen van verschillende doelgroepen.
  • Je voelt je als een vis in het water wanneer je presentaties en workshops bij de klant geeft en kunt de resultaten overtuigend overbrengen.
  • Je bent ambitieus, empathisch, nauwkeurig, nieuwsgierig, vindt het leuk om in teamverband te werken en je bent niet bang voor een nieuwe uitdaging! Daarbij heb je een duidelijke visie op UX Research.

En dit krijg je van ons

We zijn geen stoffig onderzoeksbureau. Niets daarvan. We zijn een team van jonge, ambitieuze vakidioten, dat graag samen leuke dingen doet! Van meet-ups tot borrels en van uitjes tot inspiratieweekenden. Ook met de andere bedrijven binnen het MakerStreet-netwerken borrelen en feesten we wat af. En laten we ons jaarlijkse tripje naar het buitenland niet vergeten. Naast al deze gezelligheid kan je natuurlijk rekenen op een marktconform salaris, 25 vakantiedagen, een laptop, een telefoon, een jaarlijks opleidingsbudget en als kers op de taart: een supersnelle en slimme VanMoof smart-bike van de zaak 🚲.

Zie jij het wel zitten om als Medior UX Researcher bij ons aan de slag te gaan? Laat dan gauw van je horen, want wie weet is de liefde wederzijds. Eerst nog iets vragen? Ook dat kan. Geef onze inhouse recruiter Riëtte een belletje op 0629531605, en zij vertelt je meer.

 

*Milkshake is onderdeel van het MakerStreet-netwerk: een Amsterdams collectief van de allerbeste agencies.

Details

Plaatsingsdatum
06 sep 2021
Salaris range
-
Dienstverband
Baan
Aantal uren
32-40 uur