(Medior) UX en UI Designer

Utrecht
32-40 uur

Wil jij samen met ons impact maken? Begonnen in een studentenkamer in Eindhoven en vandaag de dag erkend fullservice app ontwikkelaar in Utrecht. Coffee IT heeft een duidelijke missie: complexe problemen vertalen naar intuïtieve oplossingen die impact maken. Met klanten als KLM, Roompot en Deloitte willen wij dé #1 app ontwikkelaar in Nederland worden. Coffee IT is net zo sterk als elk individueel lid van het team, daarbij is een goede cultuur essentieel. Onze focus ligt daarom op het creëren van een optimale en gezonde werkomgeving voor onze teamleden. Bekijk hieronder onze vacatures of stuur een open sollicitatie naar werkenbij@coffeeit.nl

Om onze apps nog beter, slimmer en sneller te maken zijn wij op zoek naar een fulltime UX/UI Designer in Utrecht 🚀🚀

Als mobiele designer beschik jij over creatieve vaardigheden om een bijdrage te leveren tijdens het app ontwikkelproces. Als UI en UX designer bij Coffee IT werk je mee aan de grootste projecten voor onze klanten, zoals KLM, Roompot en Deloitte. Wij werken niet met handoffs, bij ons ben je nauw betrokken bij het ontwikkelteam en de klanten tot het einde van een project. Je hebt dan ook invloed op de concepten van onze klanten.

Jij bent als designer verantwoordelijk voor de bruikbaarheid, de toegankelijkheid en het gebruiksgemak van producten.

 • Je ontwikkelt, implementeert en test nieuwe functionaliteiten;
 • Je ontwerpt hoogstaande user interfaces en draagt bij aan het design systeem;
 • Je verbetert de gebruiksvriendelijk van de apps
 • Je zorgt voor een goede ‘users flow’ tussen onze interne en externe applicaties;
 • Je werkt aan creatieve en innovatieve ontwerpen, zonder onze huisstijl uit het oog te verliezen.


Wie ben jij?

‘Complexe problemen vertalen naar intuïtieve oplossingen’ dat is onze missie. Jij wil impact maken met creatieve, nieuwe en functionele designs. Naast de wetenschap dat jouw werk mooi moet zijn, begrijp je dat het juiste ontwerp het gebruiksplezier kan vergroten en dat kleuren en vormen een functie hebben. Jij ergert je aan slecht op elkaar afgestemde websites en apps. Jij blijft rustig als de deadline nadert en schakelt zonder problemen tussen verschillende projecten.

Jij hebt:

 • 2 jaar ervaring als designer
 • Een portfolio gevuld met minimaal 3 app designs
 • Werkt conform de richtlijnen van Google/Apple.
 • Kennis over beperkingen m.b.t. de platformen

BONUSPUNTEN

 • Ervaring met Figma
 • Ervaring in het gebruik van Lottie
 • Ervaring met Scrum/Agile werken

Wat krijg je van ons?
Geld💰, want ‘the best deserve the best’. Nee alle gekheid op een stokje; Jij tilt ons naar het volgende niveau, en wij jou. De eerste week zullen wij jou verwelkomen. Eerst Coffee, dan IT (snap je, Coffee IT). Daarnaast geven wij jou de handvaten om jezelf te ontwikkelen, flexibele werktijden, genoeg vrije dagen om lekker op het strand te liggen en tijd om te werken aan je eigen creatieve ideeën tijdens de Freaky Friday. Elke week bedenkt onze Culture Crew leuke activiteiten voor het hele team.

Neem contact op met de plaatser van de vacature

Profiel van de plaatser van de vacature

Anniek de Vries – 06 58 01 36 03

Coffee IT ☕️ – Maatwerk app developer

Details

Plaatsingsdatum
16 apr 2021
Dienstverband
Baan
Aantal uren
32-40 uur