Dutch Digital Agencies_Retargeting Website_Adoptimize

Medior/Senoir Account Manager

32-40 uur

Dit zijn wij, FRMWRK. Wij helpen ondernemers online te groeien. Dat is onze missie! FRMWRK is een club van gepassioneerde specialisten die zich iedere dag verder ontwikkelen. Met 25 collega's helpen wij ondernemers structureel te groeien met de inzet van Magento 2 en Drupal in combinatie met onze bewezen Online Marketing roadmap strategie. We vinden het belangrijk dat niet alleen onze klanten blijven groeien, ook jouw groei in je kennis en kunde stellen we voorop. Het is daarbij van belang om te weten welke ambities je koestert en welke ervaring je hebt opgedaan. Wij willen het beste uit jou halen, zodat je zo optimaal mogelijk kan meewerken aan onze successen. Want FRMWRK ontwikkelt.

Heb jij een hoog verantwoordelijkheidsgevoel tegenover klanten, en staat de (groei)ambitie van de klant centraal? Ben je daarnaast ondernemend en heb je affiniteit met E-Commerce? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Lees snel verder. 

Jouw missie als Account Manager:

Als Account Manager ben je verantwoordelijk voor het realiseren van de ambities en doelstellingen van onze klanten. De focus ligt hierbij op hun groei en ontwikkeling. Je bepaald samen met de klant ambitieuze, maar realistische (jaar) doelstellingen, die je door vertaald naar concrete acties. Periodiek (ieder kwartaal) bespreek je de voortgang hiervan met onze klant. Je werkt hierbij nauw samen met jouw collega’s uit het Business Developmentteam. Kortom, je bent een echte teamplayer. Tevredenheid van onze klant en jouw collega’s hebben jouw prioriteit. Je ziet kansen op tijd en weet deze op een juiste manier te vertalen naar doelstellingen. Je weet jouw klant voor lange termijn aan je te binden doordat je ze regelmatig bezoekt. Hierdoor ken je de wensen van de klant door en door. Je bent helder in je communicatie en bent een sparringpartner voor alle vraagstukken.

Daarnaast ben jij van toegevoegde waarde in de (groei)ambitie van onze toekomstige klanten en het Business Developmentteam. Dit doe je door het uitvoeren van markt- en klantanalyses met als eindproduct een businesscase. Tot slot ben je als eerste op de hoogte van de trends en ontwikkelingen in de markt, zodat je onze klant hierover kan informeren. Een mooie uitdaging met veel perspectief.

Details

Plaatsingsdatum
21 feb 2022
Salaris range
-
Dienstverband
Baan
Aantal uren
32-40 uur