Medior/Senior Frontend Developer

Wij kunnen honderduit vertellen over de uitblinkers in ons team. Over Ria van 68 die iedere dag de lunch verzorgt. Over ons geheime plekje vlakbij het Haarlemmerplein. Of over de online prijzen die wij binnensleepten. Maar eigenlijk praten wij liever over ons online werk voor opdrachtgevers als Lego, National Geographic, Ajax, Coca Cola of Warner Bros. Over de netflix-site die wij ontwikkelden voor de Amsterdamse Bibliotheek, de mobiele apps die onze front-enders bouwden om Robots van 1000+ bouwstenen te besturen of de slimme touch-screen-apps die straks te bewonderen zijn in de grotere speelgoedwinkels. Spreekt ons werk jou aan? Wij zoeken een Front-end Developer!

 

Wat ga jij doen? 
Jij gaat doen waar jij goed in bent. Als front-end developer ben jij de onmisbare brug tussen het werk van onze designers en de code van onze ervaren backenders. In kleine zelfsturende teams zorg jij voor de technische realisatie van interactieve websites, intuïtieve applicaties en animaties voor wisselende A-merken. Wij werken zo zuiver mogelijk Agile, in sprints van 2 weken.

:// Jij hebt ervaring met HTML5 en CSS (interesse in Vue.js is een plusje). 
:// Jij hebt een mening over design.
:// Jij houdt van Lego 😉

 

Waar kun jij op rekenen?
:// Een marktconform salaris 
:// Een jaarcontract met afspraken over vast.
:// Macbook (of gear naar keuze).
:// Pensioenregeling.
:// Een goede bureaustoel.
:// Lunchcatering by Ria.

 

Meer weten?

Of gelijk aansluiten bij de lunch van Ria? Reageer met of zonder cv naar hr@noprotocol.nl. Bellen of whatsappen kan ook naar Susanne via 06-53478895.

 

 

Details

Plaatsingsdatum
26 aug 2020
Dienstverband
Baan