Dutch Digital Agencies_Retargeting Website_Adoptimize

Medior/senior front-end developer

Driebergen
32-40 uur

Wij zijn 4NG! Wij helpen om jouw groeiambities waar te maken

Medior/senior front-end developer

Voor ons development team in Driebergen zijn wij op zoek naar medior/senior front-end developer die ons team wil komen versterken. Ben jij een front-end developer en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder!

Wie zijn wij?

4net is een full-service digitaal bureau dat bedrijven helpt bij het groeien van hun online business. Met een team van ruim 70 digitale experts, tackelen we alles op het gebied van design, strategie en development. We werken met een agile aanpak en passen de nieuwste technologieën toe, maar we geloven ook in technieken en platforms die zich al hebben bewezen. Daarom bundelen we onze krachten graag samen met betrouwbare partners als Episerver, Dynamic Yield en AFAS. We streven naar het beste en leggen de lat hoog; zowel in de kwaliteit en snelheid van ons werk, als in de sfeer op de werkvloer. Ga je bij 4net aan de slag, dan kun je genoeg uitdagingen en borrels verwachten.

Wat ga je doen?

Als front-end developer binnen 4net ben jij verantwoordelijk voor het opzetten van solide architecturen en het ontwikkelen van technische componenten voor onze geavanceerde digitale projecten. Jij zal bezig zijn met het opzetten van de structuur van onze projecten en koppelingen met API’s. Ook ben jij verantwoordelijk voor het opzetten van de voorbereidende werkzaamheden voor onze creative front-end developer.

Je komt in een team van 5 enthousiaste front-end developers terecht. Wij werken aan zowel React als VueJS gebaseerde projecten. In de projecten maak je deel uit van onze multidisciplinaire projectteams. Dit team bestaat uit (afhankelijk van het project) een UX/UI-designer, front-end developer, back-end developer, tester en een projectmanager.

Vereisten

Wat krijg je van ons?

 • Een salaris tussen de €3000 – €5000 per maand, afhankelijk van je ervaring
 • 8% vakantiegeld
 • Hybride werken
 • Een thuiswerkvergoeding
 • Grote diversiteit in opdrachten, opdrachtgevers en digitale platformen (B2B, B2C, NGO, Commerce & branding en apps).
 • Veel ruimte voor je persoonlijke ontwikkeling en carrièremogelijkheden binnen de 4NG groep.
 • 26 vakantiedagen (met de mogelijkheid om het op te bouwen naar 28)
 • Een laptop van de zaak.
 • Een goede pensioenregeling.
 • Reiskostenvergoeding.
 • Een mooie werklocatie in Driebergen gelegen aan de snelweg en om de hoek van het treinstation
 • Leuke uitjes, borrels en workshops
 • En tot slot, zeer leuke collega’s!

Part of 4NG

4net is onderdeel van 4NG, een full-service bureau netwerk dat bestaat uit 8 bureaus: theFactor.e, Bikkelhart, Netvlies, Brainbrothers, Nextfields, PossibilIT, 4net en Arlanet. Met ruim 300 gedreven specialisten aan boord heeft 4NG ieder specialisme onder één dak. En daarmee worden alle facetten van de digitale klantreis aangepakt. Wat 4NG jou belooft? Regie over je toekomst. Dat je doet waar je in gelooft. 4NG maakt graag plaats voor talent dat impact wilt maken, vooral op hun eigen manier. Will you own your future?

 

Zin om aan de slag te gaan?

We kunnen niet wachten om je te ontmoeten! Solliciteer nu online en onze Corporate Recruiter neemt gauw contact met je op.

Heb je nog een vraag? Onze recruiter helpt je graag verder.

Mail naar recruitment@4NG.nl of bel 0625432621.

 

Details

Plaatsingsdatum
18 jul 2022
Salaris range
-
Plaats
Driebergen
Dienstverband
Baan
Aantal uren
32-40 uur