Conversie specialist (medior/senior)
Amsterdam
32-40 uur

wij ontwerpen en optimaliseren online verkoop

Ben jij een enthousiaste Conversie specialist? Gedreven en klantvriendelijk? En heb je zin om aan de slag te gaan met de conversiestrategie van merken als Pathé, Van Gogh Museum en InShared? Misschien ben jij dan wel onze nieuwe Conversie specialist!

Wat ga je doen als Conversie specialist?

Jouw doel: het realiseren en optimaliseren van de online conversiestrategie van onze klanten. Als Conversie specialist werk je op een proactieve en structurele manier aan de verschillende customer journeys. Met inzichten uit analytics, klantfeedback en kennis uit eerdere optimalisaties bedenk je allerlei nieuwe A/B-testen en personalisatiemogelijkheden. Ook kijk je naar wetenschappelijke modellen (Cialdini, Fog, Myers-Briggs, etc.) en sta je je mannetje (of vrouwtje) op online marketinggebied.

In projecten werk je als Conversie specialist vaak met bikkels van andere disciplines, zoals designers, copywriters, front-enders en business analisten. Samen werk je niet voor, maar mét de klant. Vanuit een regisserende rol, bouw je een langetermijnrelatie op. En dankzij jouw commerciële radar, ben jij de eerste die een vervolgopdracht spot.

Details

Plaatsingsdatum
21 jan 2021
Dienstverband
Baan
Aantal uren
32-40 uur