Dutch Digital Agencies_Retargeting Website_Adoptimize

Medior/Senior Backend Developer

Utrecht
24-40 uur

Onze missie is 'Pushing boundaries in ecommerce'. Kom je ons team versterken en werk je mee om onze stevige ambities waar te maken?

Wij zoeken een ervaren back-end developer die toe is aan de volgende stap in zijn of haar carrière. Wil jij werken met backend technologieën zoals PHP en MySQL en daarnaast custom koppelingen maken met diverse systemen zoals Drupal en/of Shopware? Dan hopen we dat je de vacature back-end developer bij ShopWorks wel ziet zitten.

Onze opdrachtgevers dagen ons uit om elke dag het beste uit onszelf te halen. We verwachten niet alleen dat je goed kunt programmeren, maar dat je ook meedenkt met het het project. Van kickoff tot livegang ben jij onderdeel van het een vast klant team en samen met de opdrachtgevers creëer je een fantastisch resultaat. Je kunt creatief zijn en krijgt ruimte om zelf met innovatieve maatoplossingen te komen. Je kunt goed meedenken over het opzetten van een applicatie met de opdrachtgever en het team. Je weet dat het kan voorkomen dat met bestaande code gaat werken en weet hiermee om te gaan. Je stuurt de medior en junior developers aan en deelt met hen je kennis op het gebied van Shopware, Shopify, Drupal, WordPress en integraties.

 

Details

Plaatsingsdatum
25 mrt 2021
Salaris range
3000 - 4000
Dienstverband
Baan
Aantal uren
24-40 uur