Medior PHP Developer

Digitaliseren voor iedereen mogelijk en vooral ook makkelijk maken - PAQT bewijst dat het kan. De techniek, hoe geavanceerd en complex ook, is inmiddels de uitdaging niet meer. Waar het om gaat is het in lijn brengen van mensen, processen en technologie. We doorgronden de uitdagingen en ambities van de business en voorzien in werkelijk alles wat er maar nodig is voor succes.nnCloud native software, mobiele apps of de integratie van systemen? Onze opdrachtgevers starten hun project gewoon via PAQT.com. Kiezen hun ideale team. En houden continu feeling en controle. nnOp het platform PAQT.com werk je direct en intensief samen. Met een betrokken team dat elkaar begrijpt, meedenkt en voor jou door het vuur gaat. Het is de centrale plek voor alle acties en voor alle communicatie. Transparant, begrijpelijk en vooral: makkelijk. Ga nu naar PAQT.com om als specialist onze teams te versterken.

Wil je onderdeel uitmaken van een hecht scrumteam? En onze opdrachtgevers helpen om hun ambities waar te maken met slimme software? Kom dan ook werken bij PAQT!

 

Wie zijn we?

PAQT maakt de digitale transformatie voor iedereen mogelijk en makkelijk. Dat doen we door het in lijn brengen van mensen, processen en technologie. We doorgronden de uitdagingen en ambities van de business en voorzien in alle specialisten, tools en certificeringen die nodig zijn voor succes.

Op het PAQT.com platform werken jij en je team direct, intensief en zelfstandig samen met de opdrachtgever. Zo blijven we elkaar goed begrijpen. En omdat iedereen continu over dezelfde informatie beschikt, is die samenwerking volkomen transparant, eenduidig en begrijpelijk.

Er werken bij ons 45 specialisten in zes teams aan slimme, relevante en bedrijfskritische softwareoplossingen. Met veel vrijheid en verantwoordelijkheid. In een prettige en veilige omgeving. En met alle ruimte om de beste versie van zichzelf te zijn.

 

Wat wordt jouw rol?
Als Medior PHP Developer werk je aan complexe Laravel- en Symfony-projecten. Jij kunt een vertaalslag maken van concepten en ideeën naar concrete software oplossingen en helpt je team met software-ontwikkelingstrajecten die op de roadmap staan.

Ook ben je verantwoordelijk voor het bevorderen van herbruikbare code door toepassing van gestandaardiseerde modules/packages en het onderzoeken van nieuwe technieken. Samen met het scrumteam lever je het programmeerwerk op tijd en binnen het beschikbare budget op. Je hebt een verbindende rol, waarin je actief meedenkt en communiceert met de klant.

 

De werkzaamheden

 • Meewerken aan projectinschattingen en strakke backlog met je team en product owner
 • Webapplicaties (Laravel en Symfony) programmeren volgens de kwaliteitsstandaarden van het team
 • Schrijven van tests (Unit, Feature en Browser tests) voor het testen van opgeleverd werk
 • Het periodiek evalueren en onderhouden van bestaande projecten
 • Code reviews uitvoeren en verwerken met collega’s
 • Stand-ups, Retrospectives en tweewekelijkse Kennissessies waarin ideeën rondom standaarden, verbeteringen, problemen worden uitgewisseld om zo elke dag een beetje beter te worden
 • Meedenken hoe we door innovaties ons bedrijf naar een hoger niveau kunnen brengen

 

Vereiste werkervaring

 • Aantoonbare ervaring als PHP developer bij een volwassen organisatie
 • Een goede basis in object georiënteerd programmeren en architectuur (UML, Design Patterns, DDD, SOLID)
 • Ervaring met tenminste één PHP framework (bijv. Laravel/Symfony)
 • Goede kennis van web technologieën (HTML5, MySQL, RESTful/SOAP webservices, AJAX, websockets)
 • Communicatief vaardig met een focus op het vertalen van concept naar functionele software architectuur

 

Gewenste kennis

 • Minimaal 3 jaar commerciële ervaring met Symfony/Laravel
 • Ervaring met het opzetten van onderhoudbare architecturen
 • Ervaring met agile scrum

 

Wat bieden wij?

Een goed salaris en arbeidsvoorwaarden met reiskostenvergoeding, pensioenregeling en variabele werktijden. Je ontvangt een laptop die je mee naar huis mag nemen.

Je krijgt een rustige werkomgeving en gaat werken aan mooie, gevarieerde projecten in verschillende branches. Daarbij heb je veel eigen verantwoordelijkheid en mag je écht meebouwen. Je gaat (samen)werken in een hecht ontwikkelteam dat beschikt over gedegen technische kennis. Creativiteit wordt op prijs gesteld en je mag altijd met verbetervoorstellen komen. Graag zelfs.

Ook besteden we structureel tijd aan individuele opleidingen om nieuwe technieken te leren kennen. Ieder jaar ga je naar een conferentie naar keuze. Daarnaast worden interne kennissessies gegeven waar collega’s interessante onderwerpen toelichten.

We hebben een gezellig kantoor waar altijd verse bonenkoffie met een stroopwafel klaarstaat, dagelijks zorgen we voor een goede lunch en regelmatig drinken we samen een biertje.

Het kantoor is erg goed bereikbaar met de fiets vanuit het centrum van Utrecht of openbaar vervoer vanaf CS, beide in 10 minuten. Met de auto 3 minuten vanaf de A12 afslag Kanaleneiland.

 

Interesse?
Stuur dan jouw motivatie, mooiste stuk code en CV naar leeronskennen@way2web.nl.

 

 

Details

Plaatsingsdatum
01 sep 2021
Salaris range
-
Dienstverband
Baan