Marketing Specialist (32uur)

M2mobi is de beste mobile agency van Nederland. Wij ontwikkelen mobiele oplossingen van strategie tot development & onderhoud. Dit doen wij voor aansprekende nationale en internationale klanten zoals AH to go, Dubai Airports en Heineken.

 

For this role we are looking for a fluent Dutch speaker.

 

Wat ga je doen?

Wij staan al een aantal jaar in de top 3 van de beste Mobile bureaus (Emerce 100). Natuurlijk willen we deze positie behouden maar we willen ook verder groeien. Je levert daarom een belangrijke bijdrage aan deze verdere groei door de bekendheid van M2mobi te vergroten bij zowel nieuwe klanten maar ook onder potentiële nieuwe medewerkers.

 

Je bent verantwoordelijk voor alle M2mobi kanalen zoals de nieuwsbrief, de website, socials en andere platformen waarbij meten en analyseren van de resultaten in grote mate je activiteiten bepalen. Maar je probeert ook uit, en gaat continu op zoek naar manieren om traffic te genereren ten aanzien van nieuwe klanten en potentiële medewerkers.

 

Daarnaast regel je dat de benodigde content wordt geproduceerd door ons eigen team, eventueel aangevuld met externe specialisten. Waarbij het een dikke pré is als je zelf goed bent in het schrijven van teksten.

 

Ook ben jij de drijvende kracht achter onze jaarlijkse events waar we in direct contact staan met potentiële klanten en potentiële medewerkers en zorg je ervoor dat deze ook daadwerkelijk plaatsvinden. Denk hierbij aan vakinhoudelijke events voor klanten en vaktechnische meetups voor potentiële nieuwe medewerkers.

 

Voor onze propositie gericht op luchthavens (DAP) ben je betrokken bij de voorbereiding van internationale beurzen waar M2mobi veelal in samenwerking met onze airport partners aanwezig is. En zorg je ervoor dat we maximaal resultaat behalen uit onze aanwezigheid door de marketing rond deze beurzen.

 

Wat voor collega ben je?

Je bent een zelfstandige en resultaatgerichte marketing specialist. Affiniteit met de digitale / tech wereld is van belang om succesvol te zijn in je werk. Daarnaast heb je ervaring met B2B marketing. Je bent ondernemend, pragmatisch & praktisch ingesteld en streeft ernaar om telkens beter te worden.

 

Wij zoeken iemand die:

– Een relevante HBO of WO opleiding heeft

– Een creatieve marketeer is

– Beschikbaar is voor 32 uur per week

– 3 to 5 jaar relevante werkervaring heeft in soortgelijke functie

– Naast Nederlands, uitstekend Engels spreekt en schrijft

 

Interesse? Leuk!

Wij kijken er naar uit om (virtueel) kennis met je te maken. Als jij je cv en motivatie via onze company site uploadt, krijg je binnen 1 week bericht.

 

Op voorhand al vragen? Geen probleem. Daarvoor kun je bij Jeroen terecht via 06 – 28560246 of stuur een appje. Mailen kan ook: jobs@m2mobi.com

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

 

Details

Plaatsingsdatum
25 jun 2021
Dienstverband
Baan