Marketing Lead
40 uur

We make phones smart. Wij maken jouw telefoon zó slim, dat je verbaasd en verwonderd bent over de functionaliteit. Dit doen we door een unieke combinatie van data, intelligentie en interface. Ieder project en iedere release willen wij dingen nog beter doen.

Word jij onze nieuwe Marketing Lead?

Met een team van 50 specialisten ontwerpen en ontwikkelen wij the best-in-class full-stack mobile first-oplossingen voor de meest ambitieuze en (on)bekende klanten ter wereld. Onze mobiele apps voor Heineken, Hong Kong Airport, Quintet Private Bank en Albert Heijn worden door miljoenen mensen gebruikt en gewaardeerd.

Wat ga je doen?

Als Marketing Lead lever je een belangrijke bijdrage aan de verdere groei van M2mobi. Door de inzet van verschillende kanalen vergroot je onze naamsbekendheid bij zowel nieuwe klanten als potentiële nieuwe medewerkers.

Dit is een hands-on rol waarin jij de positie van M2mobi versterkt als de vertrouwde partner voor de beste full-stack mobile first-oplossingen. Dit doe je door de inzet van de juiste content. Daarnaast zorg je ervoor dat M2mobi bekender wordt als werkgever bij het aantrekken van nieuwe medewerkers.

Als Marketing Lead bij M2mobi houd je je bezig met:

Wereldwijde marketingstrategie & GTM
Samen met ons commerciële team maak je een strategisch plan voor nieuwe markten en nieuwe regio’s. Hiernaast zal je onze digitale voetafdruk in bestaande segmenten verdiepen met nieuwe use-cases/verticals.

Contentstrategie
Je vertaalt de commerciële strategie naar een maandelijkse contentkalender en je stuurt het (externe) contentteam aan om inspirerende en unieke content te maken die leadgeneratie stimuleert.

Leadgeneratie
Je zet leadgeneratie kanalen op om een ​​consistente instroom van leads te genereren voor ons groeiende commerciële team. Op dit moment zetten wij de ‘gewone’ digitale kanalen in, maar we zien ook veel potentieel in persoonlijk contact door het organiseren van branche specifieke klantevenementen.

Digitale marketing
Het opzetten en uitvoeren van een langetermijnstrategie om onze SEM-, Display-, Social-, Retargeting programma’s en doelgroepen te beheren.

Wat voor collega ben je?

Affiniteit met de digitale en tech wereld (digitaal, technologie of SaaS) is van belang om succesvol te zijn in je rol. Je bent een gemotiveerde B2B- marketing kandidaat die zich thuis voelt in een snelgroeiende omgeving, nieuwsgierig en leergierig is en graag initiatief neemt. Deadlines schrikken je niet af.

Je werkt gestructureerd en planmatig. Daarnaast ben je een strategische denker, en in staat om een middellange termijn visie te ontwikkelen door middel van praktische stappen, tactieken en doelstellingen.

Kortom, een leuke baan met veel ruimte om jezelf te ontwikkelen als Marketing Lead bij M2mobi.

We zoeken iemand die:

– een afgeronde HBO of WO opleiding heeft en onveer 2 jaar ervaring in (B2B) product- of service marketing omgeving.
– een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal heeft, zowel mondeling als schriftelijk.

Interesse? Leuk!
We kijken ernaar uit om je te ontmoeten. Als je je cv uploadt via onze bedrijfswebsite, nemen we contact met je op.

Details

Plaatsingsdatum
15 jul 2021
Salaris range
-
Dienstverband
Baan
Aantal uren
40 uur