Magento 2 developer/specialist
Enschede
160 uur

De manier waarop klanten dagelijks je website ervaren, bepaalt hoe ze naar je organisatie kijken. Een website die optimaal voorziet in de behoeften van de doelgroep, stimuleert een positieve beleving op het imago van een organisatie. Stimmt staat klaar om binnen organisaties nieuw leven in te blazen met vernieuwende oplossingen die beter aansluiten op de digitale wereld. Want digital is wat wij doen. Een dedicated team van denkers en doeners, professionals die kloppende oplossingen ontwikkelen voor de toekomst. Dat is onze specialiteit. Op basis van inzichten uit strategie, user experience en design gebruiken we toonaangevende technologie om positieve impact te maken voor onze klanten en haar gebruikers. Dat doen wij volgens een strakke structuur. Onze voorwaarde voor het beste digitale maatwerk. We zijn pas tevreden als het klopt, aan alle kanten.

Als Magento specialist ontwikkel en optimaliseer je Magento 2-webshops voor klanten van Stimmt. Je bent veel bezig met het doorontwikkelen van webshops van bestaande klanten. Daarnaast ontwikkel je maatwerk Magento 2-webshops op basis van designs. Je programmeert onder andere in HTML, CSS, LESS, PHP en MySQL.

Je werkt in een (groeiend) team met back-end developers, front-end developers en designers.

 

Stimmt bouwt websites, webshops en webapplicaties voor ongeveer 150 klanten, waaronder Nedap, Van Merksteijn, Freshtival, SciSport, boxers.nl, Sigmax, Switch en Sam Feldt. Het bedrijf is in Enschede (hoofdkantoor) en Amsterdam gevestigd. Stimmt is ruim 10 jaar geleden opgericht en is sindsdien 5 keer genomineerd voor de FD Gazellen Awards. Op dit moment werken er 19 werknemers bij Stimmt.

 

Bekijk de vacature via onderstaande link of neem bij vragen gerust contact op via jobs@stimmt.digital.

Details

Plaatsingsdatum
26 aug 2020
Salaris range
2200 - 4000
Dienstverband
Baan
Einddatum
01-01-1970
Aantal uren
160 uur