Dutch Digital Agencies_Retargeting Website_Adoptimize

Magento developer

Eindhoven
32-40 uur

Wij zijn We Provide. Een snelgroeiend digitaal bureau dat supersterke webshops en websites bouwt voor klanten van formaat. Wij geloven dat expertise de sleutel is tot elk antwoord. Zo’n 30 developers dagen zich elke dag uit om expertise te ontwikkelen en te excelleren in complexe projecten. Als zij hun krachten bundelen, creëren ze de hoogste kwaliteit en worden onze klanten online sterker.

Wat ga je doen?

Binnen deze functie leren we je werken met Magento, het e-commerce platform waar webshops mee gebouwd worden. Binnen een van team van Magento specialisten werk je aan webshops van vette merken als My Jewellery, Durlinger, Shoetime Online, Buddha to Buddha, Verfwinkel en Vogel’s.

Als Magento developer schrijf je dagelijks nette, consistente en herbruikbare code op basis van het functioneel en technisch ontwerp. Hierbij werk je met Magento, PHP en MySQL. Je neemt je verantwoordelijkheid, hebt oog voor detail en denkt proactief mee met je team en onze klanten. Daarnaast vind je het leuk om kennis met collega’s te delen en vooruitstrevend te werk te gaan. Ambitie om een team aan te sturen? Die mogelijkheden zijn er. Sowieso staan wij open voor zowel junior, medior als senior talent.

Herken jij dit

Je hebt een relevante opleiding of ervaring met PHP en MySQL. Ervaring met Magento of Javascript, React of Vue  is een dikke pré maar zeker geen eis. Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal en houdt ervan om jezelf uit te dagen en te ontwikkelen.

Jouw persoonlijkheid

Een fijne collega en een professionele partner voor onze klanten. Je enthousiasme is aanstekelijk en je kunt zelfstandig werken. Je voelt je verantwoordelijk voor de projecten waar je aan werkt. Je steekt je handen uit de mouwen en haalt je deadlines. We vinden het leuk als je breed geïnteresseerd en leergierig bent. Daarnaast houden we van mensen die, net als wij, in mogelijkheden denken.

Wat we je bieden

 • Prima salaris en uitzicht op vast dienstverband
 • Gebruik van een MacBook
 • Een platte, informele organisatie waar je inbreng en impact hebt op je werk
 • Reiskostenvergoeding, pensioenregeling en flexibele werktijden, 32 uur is bespreekbaar
 • ‘n gedekte tafel voor de lunch, ‘n meedogenloze tafeltenniscompetitie en op vrijdag biertje in onze kroeg.
 • We gaan ook regelmatig op stap en weekendjes weg. Werken moet wel leuk blijven;)

Hoe we je uitdagen

 • Je eigen R&D week! Met een collega developer werk je aan een vet idee, waarbij je de rest van je collega’s betrekt en lever je een proof of concept op aan het einde van de week.
 • Ruimte om frisse ideeën uit te werken naar praktijkoplossingen (bijv. Valet+).
 • Trainingen, uitdagingen on the job en een persoonlijk ontwikkelingsbudget
 • Inspirerende events. Magento Live (Barcelona, Londen en dit jaar in Amsterdam), Meet Magento, maar ook de Webwinkel Vakdagen.
 • Worktrip! Een week met het team op een vette plek in het buitenland werken. Why not? Overdag aan ’t werk en creatieve sessies volgen. ’s Avonds tapas onder de mediterrane zon.
 • Inspirerende inhouse kennissessies. Expertise delen en leren van elkaar.

Over We Provide

We Provide is een prijswinnend digitaal bureau gespecialiseerd in Magento e-commerce en op maat gemaakte weboplossingen. Ons team bestaat uit een warme club ambitieuze, gedreven professionals. Technische koppen die doorgaan tot het klopt, tot het werkt. Met ieders expertise en eigenaardigheden, vormen we een team dat stáát.

Onze cultuur

We hebben een actieve personeelsvereniging, die heel gezellige borrels en uitjes organiseert. Aan bedrijfspolitiek doen we niet, we volgen gewoon het beste idee. Als jij een goed plan hebt, dan gaan we ervoor, en wel meteen! We zorgen dat je alle tools ter beschikking krijgt om het voor elkaar te krijgen.

We proberen jou bij We Provide in je kracht te zetten. We kijken waar je kwaliteiten en interesses liggen, en we proberen jouw functie daar zo goed mogelijk op aan te passen. We geven je zoveel mogelijk ruimte en vrijheid, en we ondersteunen je daar waar we je kunnen helpen met je persoonlijke ontwikkeling en groei. Wij geloven niet in controle en hiërarchie. Wij vertrouwen erop dat jij zelf de juiste beslissingen kunt nemen, zolang jij hier gelukkig bent, en voelt dat dit ook jouw bedrijf is.

Een fijne werkplek

Met zo’n 30 professionals zitten wij supertrots te wezen in ons nieuwe pand aan de Boschdijk in Eindhoven. Er hangt een relaxte sfeer en er is volop ruimte om je ding te doen. Letterlijk en figuurlijk want we werken in een mooi kantoor met inspirerende werkplekken. Ook in de pauze geldt, doe je ding. Wandelen in het park aan de overkant van de straat of liever een potje knallen met tafelvoetbal, alles kan.

Join us!

We zijn benieuwd naar je! Reageer dus snel via wannawork@weprovide.com of bel 088-600 07 00 en vraag naar Chertie Dirks.

Details

Plaatsingsdatum
22 mrt 2021
Dienstverband
Baan
Aantal uren
32-40 uur