Lead software developer

32 - 40 uur uur

Be the genius behind the screens.

Ben jij klaar om jouw coachende- en technische vaardigheden in te zetten bij TRES? Wij zijn op zoek naar een lead software developer C# die wil werken aan de digitale maatwerkoplossingen voor onze opdrachtgevers.

Wat is gewenst?

 • Je bent een ervaren software developer (C#) en krijgt energie van het coachen van collega’s
 • Ervaring met Umbraco & e-commerce is een grote pré
 • Je wilt projectmatig (samen)werken, houdt van afwisseling en kunt snel schakelen tussen verschillende projecten en klanten
 • Je wilt maatwerk leveren en bent hierdoor gedreven om je te verdiepen in complexe vraagstukken
 • Je vindt het interessant om met klanten mee te denken en hun te adviseren in digitale maatwerkoplossingen
 • Je hebt uiteraard een relevante opleiding afgerond (bijv. HBO-ICT)

Wat bieden we?

 • Salaris tussen de €3.200 – €4.700, afhankelijk van ervaring en toegevoegde waarde
 • Een budget waarmee je bijv. AirPods, een bureau of monitor kunt bestellen voor jouw thuiswerkplek
 • Ruimte voor jouw persoonlijke ontwikkeling (o.a. € 500 ontwikkelbudget per jaar en accounts voor Pluralsight & GoodHabitz)
 • Een flexibel in te delen werkweek van 32, 36 of 40 uren
 • Een goed pensioen, reiskostenvergoeding, winstbonus, up-to-date materiaal en een relaxte werkplek als je op kantoor (in Heerenveen) bent

Over de functie

“Mijn klant verwacht dat ik 24/7 bereikbaar ben. En tegelijkertijd willen ze ook steeds meer zelf kunnen regelen. Orderinformatie inzien, planningen aanpassen, gegevens bijwerken of een afspraak maken. Hoe doen we dat?” Uitdagingen waar onze opdrachtgevers voor staan. En hier ga jij ze bij helpen door het ontwikkelen van (complexe) websites en klantportalen.

Als lead software developer (C#) ga je de architectuur van deze oplossingen bedenken, bestaande oplossingen verbeteren en doortontwikkelen, (nieuwe) teamleden coachen en code reviews uitvoeren. Daarnaast ben je technisch verantwoordelijk voor een aantal opdrachtgevers uit jouw team. Van belang is daarom dat je voldoende development kennis hebt, maar vooral ook visie hoe we continu voorop blijven lopen met onze oplossingen.

Jij wordt onderdeel van één van onze vier bouwteams. Samen met de back-end (software) developers, een front-end developer, een digital marketeer en een consultant/teamlead hebben jullie een eigen vaste groep opdrachtgevers. De consultant/teamlead is verantwoordelijk voor de klant, een stuk projectmanagement en het werkgeluk van de teamleden, jij houdt je bezig met de technische/inhoudelijke coaching en ontwikkeling.

Interesse?

Lees meer over de functie, werken bij TRES en het sollicitatieproces via onderstaande button!

Details

Plaatsingsdatum
08 dec 2021
Salaris range
3200 - 4700
Dienstverband
Baan
Aantal uren
32 - 40 uur