Lead Developer

Durf je het aan de technische verantwoordelijkheid van een vooruitstrevend project te dragen? Dan hebben wij een mooie uitdaging voor jou!

 

 

Wie zoeken we?

Als ervaren Developer krijg je de missie om ons team van betrokken developers te helpen bij de bouw van next-level (webbased) software producten en platformen. Onze digitale oplossingen hebben als doel het leven van onze klanten een stukje eenvoudiger te maken – te verbeteren. We hebben je hulp nodig bij het up-to-date houden van onze technische know-how en de vlekkeloze oplevering van onze producten.

 

Wie zijn wij?

Cube is een club van meer dan 25 jonge enthousiaste professionals. Wij ontwikkelen en geven vorm aan digitale producten voor vooruitdenkende organisaties die willen groeien in de nieuwe digitale economie. Denk hierbij aan web applicaties, software, chatbots, apps, blockchain toepassingen en websites.

Wij proberen iedereen die met of voor ons werkt te laten groeien. Of dit nou de persoonlijke ontwikkeling is van onze teamleden, of meer rendement voor de klant, wij gaan altijd voor vooruitgang!

 

Hierbij een kleine opsomming van de uitdagingen die we voor je hebben:

– Je hebt ruime kennis van development, integratie, architectuur, testing en meer;

– Hierbij ga je voorbij de standaard en probeer je jezelf dagelijks te overtreffen door nieuwe technieken aan te raken;

– Samen met je team werk je aan uitdagende projecten en denk je mee over de technische strategie van het bedrijf;

– Je werkt nauw samen met de Projectmanager om een technische brug te slaan tussen business en het development team. Hierbij is het jou taak het niveau te waarborgen;

– Je ziet het als een uitdaging om je kennis over te dragen op het team en ze te laten groeien;

– Met jouw frisse blik en nieuwe ideeën zorg je ervoor dat onze klanten altijd voorop lopen en we onze bestaande SaaS oplossingen kunnen blijven verbeteren!

 

Wat verwachten we van jou:

Er is geen vaste route om deze impactvolle

Details

Plaatsingsdatum
26 aug 2020
Dienstverband
Baan