Dutch Digital Agencies_Retargeting Website_Adoptimize

Lead Developer (team/tech lead)

Delft
128-160 uur
Wij zijn een digitaal bureau uit Delft waar al ruim 20 jaar mens, technologie, nieuwe dingen en plezier centraal staan. We zijn gevestigd in een bijzonder kantoor in het centrum van Delft, vlak bij het gezellige centrum en NS-station.

Onze klanten zijn innovators zijn in uiteenlopende industrieën of willen innovators worden. Met onze digitale producten en platforms maken wij deze ambitie waar met vernieuwing en versnelling binnen hun bedrijf en industrie. Op die manier zijn wij actief in o.a. de automotive, offshore, health, telecom en wholesale e-commerce industrie. We timmeren lekker aan de weg. Daarom zijn we per direct op zoek naar leuke en gedreven collega’s om ons team te versterken.

Wat doe je als team/tech lead

Als teamlead schakel je tussen productowner/projectmanager en het design- en ontwikkelteam. Je leidt het ontwikkelteam, zorgt door de juiste werkvoorbereiding en vooronderzoek zodat jouw team effectief functioneert en ontwikkel je ook mee aan onze digitale producten. Als tech lead ben je verantwoordelijk voor het (technisch) ontwerp, technologiekeuzes, schattingen voor realisatie en het coachen en opleiden van andere developers. Als tech lead heb je ook een belangrijke aandeel en stem in ons bedrijfsbrede portfolio en roadmap van technologie.

Hoe ziet je dagelijks werk eruit?

Teamwork

Onze Agile teams bestaan uit developers, UX-ers en project/product managers. Samen ontwerpen zij een strakke gebruikerservaring, ontwikkelen het technische platform en blijven betrokken voor doorontwikkeling, support en onderhoud. Je gaat onderdeel uitmaken van één of meerdere van deze projectteams die volgens een gepland sprintritme zorgen voor de realisatie. Hierin werk je dagelijks samen met jouw collega designers, developers en de klant aan de realisatie van een nieuw of verbeterd platform.

Meer dan alleen maar coden

Nieuwe mensen brengen ervaring en ook frisse inzichten mee op gebied van werkwijzen, tools, processen of hoe we onszelf als bedrijf positioneren. We zijn benieuwd naar jouw wensen, ideeën en input! We vinden het tof om je bij initiatieven te betrekken die wij of jij willen starten. Wekelijks delen we kennis in onze company update en doen we regelmatig leuke dingen met het team. Je krijgt tijd, budget en begeleiding om aan je eigen ontwikkeling te werken en deel te nemen aan chapters en guilds voor kennisopbouw of eigen producten.

Dit zijn jouw team/tech lead skills

Ons preferred framework of choice voor het bouwen van weboplossingen is Ruby on Rails of Node.js in combinatie met een Javascript front-end op basis van Vue.js of React. In the end kiezen we altijd frameworks die de beste ‘fit’ zijn voor functionaliteit, kwaliteit, performance, project of klant. het is een pré als je al thuis bent in onze tech stack. We nemen je sollicitatie ook serieus als je bereid bent je in deze stack te verdiepen en al wel andere waardevolle ervaring hebt.

 • Meer dan 3 jaar werkervaring als teamlead en/of SCRUM-master
 • Minimaal 5 jaar ervaring met de ontwikkeling van webapplicaties en webservices op basis van:
  • Backend web frameworks zoals Ruby on Rails of Node.js
  • Frontend Javascript frameworks zoals Vue.js en React
  • Database. MySQL, PostgreSQL, MongoDB, Redis of Elasticsearch.
  • Integraties op basis van REST/JSON of GraphQL
 • Kennis en ervaring o.g.v. Dev-OPS en Cloud infrastructuren. NGINX, Docker, AWS/ECS, Dokku (i.c.m. VPS) of EKS/GKE.
 • Kennis en ervaring o.g.v. QA, deployment en SCM
  • Quality Assurance. Automated CI, Unit tests, Linters (eslint, prettier, rubocop) en Cypress.
  • Deployment. Github Actions (CD), Capistrano (Rails), Shipit(NodeJS).
  • Software Configuration Management. Terraform, Ansible of Chef
 • Kennis en ervaring met tools zoals Git, GitHub Actions, Atlassian Suite (JIRA, Confluence, ServiceDesk), Slack

Overige functie-eisen

 • Je beschikt over HBO- of WO werk- en denkniveau
 • Een prettige en toegankelijke gespreks- en sparringpartner
 • Kan technische complexiteit binnen projecten vertalen naar begrijpelijke overwegingen en keuzes richting onze klanten en je team verantwoorden
 • Je past goed bij het DNA en de ambities van Sping: informeel, leergierig, nieuwsgierig, communicatief, down-2-earth, pragmatisch en analytisch
 • Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring als developer. Bij voorkeur bij een online/digital projectbureau.

Details

Plaatsingsdatum
12 apr 2022
Salaris range
3200 - 7000
Plaats
Delft
Dienstverband
Baan
Aantal uren
128-160 uur