Dutch Digital Agencies_Retargeting Website_Adoptimize

Kick-ass Visual / UX Designer

40 uur
Wij ontwikkelen sinds 2001 digitale oplossingen in hartje Haarlem. Of de oplossing nu een mobiele-, TV-, of wearable app, een point-of-sales systeem of een responsive website is, of een combinatie van allemaal: wij bedenken, ontwerpen én bouwen het. Iedere dag zien of gebruiken mensen ons werk: campagnes, logo’s, websites, apps en software. Onze klanten variëren van grote multinationals tot slimme startups. Daarnaast ontwikkelen we zelf complexe software producten. We zijn gevestigd op twee locaties: een prachtig herenhuis en een gemoderniseerd oud fabriekspand, beide binnen twee minuten te bereiken vanaf Haarlem Centraal station. Op dit moment tellen wij 60 designers, developers & projectmanagers. PXL.Widgets is onderdeel van de Endeavour Group: een one-stop-shop van 11 bedrijven die allemaal bezig zijn met ‘digital’ marketing. Denk aan e-mailmarketing, online marketing, influencer marketing, copywriting & creatieve campagnes.

 

Wie zoeken we?

Wij zijn op zoek naar een kick-ass design stagiair met interesse in, het creëren van creatieve en effectieve digitale gebruikerservaringen; Platform Experiences. Je bent een gedreven creatief die ervan houdt om zijn of haar eigen creatieve en innovatieve talenten als design stagiair(e) op uiteenlopende maatwerkprojecten los te laten. Bij PXL.Widgets word je in staat gesteld om snel je eigen stempel te kunnen drukken op de projecten waaraan je werkt.

Wat verwachten wij van je

  • Gedreven en leergierige houding
  • Proactief: kan prioriteiten stellen en geeft het aan als het niet luktJe bent er voor de eindgebruiker
  • Je wordt helemaal happy van user flows, analyses, wireframes en prototyping
  • Ook wordt je enthousiast in het bedenken, vormgeven en uitwerken van online concepten
  • Kennis van Sketch, Adobe Creative Suite (Photoshop, Illustrator, Indesign)
  • Werken voor bestaande klanten en hele gave interne projecten
  • Elke dag minimaal 4 maal koffie zetten voor het hele kantoor (grapje)

Wat bieden we?

Bij PXL.Widgets krijg je elke kans om jezelf te bewijzen. Wij bieden vrijheid in combinatie met veel verantwoordelijkheid, de mogelijkheid om events te bezoeken en eventuele doorgroeimogelijkheden.

Wij bieden je de kans om te werken met gemotiveerde mensen in een inspirerende omgeving. Zo is er de mogelijkheid om jezelf te testen en te groeien binnen je vakgebied.

Dagelijks verzorgt onze kok uitstekende warme lunches en van tijd tot tijd drinken we graag samen een drankje. Uiteraard maken we ook veel lol samen. Onze evenementen en teamuitjes zijn altijd gezellig.

Daarnaast organiseren wij de drukbezochte meetup ‘Think UX Haarlem’. Onze missie is om op interactieve wijze design-bewuste mensen bij elkaar te brengen door middel van sprekers, conversaties, pitch presentaties, portfolio avonden, drankjes & een leuke avond.

Leuk om te weten

  • PXL.Widgets heeft de award gewonnen voor ‘Stagebedrijf van het jaar 2019’
  • Onze visie over het opleiden van talenten is ook terug te luisteren op Spotify
  • Bekijk tevens ook onze social media kanalen voor meer impressies: @pxlwidgets en @endeavourcooking

En nu verder?

Talent is overal vinden wij. Wij pinnen niemand vast op opleidingsniveau, dus iedereen mag bij ons solliciteren. Je loopt vanaf september 2021, 4 of 5 dagen per week volledig mee voor een minimale periode van 4 maanden. Een goede dosis humor werkt zeker in je voordeel.

Voor sollicitaties of meer informatie, neem gerust contact met ons op. We zijn te bereiken via +31 (0)23 532 34 32 en via alex@pxlwidgets.com

Details

Plaatsingsdatum
20 mei 2021
Salaris range
-
Dienstverband
Baan
Aantal uren
40 uur