Dutch Digital Agencies_Retargeting Website_Adoptimize

Junior Performance Marketer

Noordwijk
32-40 uur

Jij hebt passie voor online marketing en bent graag op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en mogelijkheden. Je denkt voor de klant altijd in oplossingen en bent proactief ingesteld. Herken jij jezelf hierin? Dan is deze vacature misschien iets voor jou. Lees snel verder.

Ik wil solliciteren

Wat je doet als Junior Performance Marketeer bij New Story

In de rol van Junior Performance Marketeer ben je voor onze klanten verantwoordelijk voor het behalen van online conversies door de inzet van diverse kanalen, denk aan Google Ads, Social Ads en SEO. Dagelijks analyseer en optimaliseer je lopende campagnes om een zo hoog mogelijk resultaat te behalen. Aanvullend maak je rapportages en heb je maandelijks contact met klanten om de voortgang te bespreken. Op basis van jouw inzicht, inzet en advies worden de prestaties van onze klanten verbeterd.

Wat we graag bij je zien

Je bent wellicht nog relatief nieuw in het vak van online marketing, maar je bent nieuwsgierig en eager to learn. New Story is een lerende organisatie, dus we zorgen ervoor dat je tijd krijgt om jezelf te ontwikkelen in de beste versie van jezelf.

Komt het rijtje waar je geen bingo op hoeft te scoren

  • Je hebt minimaal 1 jaar aantoonbare ervaring als online marketeer of SEO/SEA specialist. Bij voorkeur aan de bureauzijde.
  • Je hebt gewerkt met Google Ads, Google Analytics, Google Data Studio, Google Tag Manager, Google Search Console, Meta Business Manager en LinkedIn Ads.
  • Je hebt uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
  • Je hebt hbo/wo werk- en denkniveau.
  • Je bent klantgericht en vindt het leuk om samen met klanten plannen te ontwikkelen en uit te werken.
  • Je vindt het leuk om onze collega’s en klanten mee te nemen in de mogelijkheden van online advertising en SEO.
  • Termen als CTR, DA, en CPA zijn je niet vreemd en dit kan je in simpele taal voor klanten uitleggen.
  • Je bent proactief ingesteld en denkt altijd in oplossingen en mogelijkheden voor onze klanten.
  • Je kunt snel schakelen: je zal werkzaam zijn voor meerdere klanten en beheert meerdere campagnes tegelijkertijd in verschillende kanalen. Dit vereist dat je makkelijk kunt switchen tussen verschillende projecten.
  • Je kunt proactief en zelfstandig werken, maar je voelt je comfortabel om een collega om hulp te vragen.

Diversiteit en inclusie

Wie je ook bent, waar je ook vandaan komt – je bent van harte welkom. De internationale ambities groeien bij New Story. En dat zien we graag terug in ons team. We koesteren een kleurrijke cultuur waarin we elkaar verder helpen en iedereen zich veilig voelt om fouten te maken en vooral zichzelf te zijn.

Wat je van ons kunt verwachten

Uiteraard een prima salaris en alle toeters en bellen die bij goed werkgeverschap horen. Maar net zo belangrijk is de omgeving die we bieden. Hoog op het duin met uitzicht over zee word je ondergedompeld in een gezond ambitieuze cultuur waar een divers team – qua leeftijd, ervaring en expertise – samen meters maakt. Je krijgt studietijd om je door te ontwikkelen, misschien wel in ons innovatielab. Evenwel geldt dat we niet zoveel met lineaire leerprocessen hebben. In onze veranderlijke wereld worden we allemaal doorlopend op de proef gesteld. We vertrouwen op elkaar, zoeken samen naar oplossingen en delen de kennis die we onderweg opdoen. Regelmatig blijven we na werktijd plakken om over de wildste projecten te praten.

Door het multidisciplinaire karakter van onze organisatie kijk je over de grenzen van je eigen domein. Je werkt samen met experts die jouw werkzaamheden van context voorzien. Je weet niet alleen wat je maakt, maar vooral ook waarom. Vind je groei belangrijk? Er is geen ontsnappen aan bij New Story.

De hardware waar je mee werkt

Voor fanboys & girls goed nieuws: we werken met opgevoerde MacBooks die je op kantoor koppelt aan goed uitgeruste werkstations. Sinds Corona weten we het zeker, thuis tikt het toetsenbord net zo lekker. Ook daar helpen we je met de set-up die je nodig hebt.

Over New Story

Wij zijn Creative Marketing Engineers die elke dag aan vooruitgang werken. Wij geloven dat de groei van onze Newstorians vooruitloopt op de digitale evolutie van klanten. Ons team telt 70+ experts die je grofweg kunt opdelen in strategen, creatieven, marketeers, UX-ers en een multidisciplinaire groep ontwikkelaars. Samen maken we mooie dingen die werken. Dat zie je met name terug in de doorlopende ontwikkeling en groei van digitaal gedreven platformen.

Meer over New Story

We maken tijd

Graag leren we je persoonlijk kennen in een ontspannen gesprek waar jij helemaal jezelf kunt zijn. Je motivatie bespreken we het liefst met een kop koffie op kantoor. Dan pak je meteen de vibe van New Story mee.

Mail je CV naar Samantha den Boer via samantha@newstory.nl. Een link naar een up-to-date LinkedIn profiel rekenen we ook goed.

Details

Plaatsingsdatum
15 jun 2022
Salaris range
-
Plaats
Noordwijk
Dienstverband
Baan
Aantal uren
32-40 uur