Dutch Digital Agencies_Retargeting Website_Adoptimize

Junior iOS Developer

Amsterdam
40 uur
Ons doel? Impact maken! Zowel nationaal als internationaal. Om te kunnen groeien zijn we op zoek naar een junior iOS developer voor ons iOS team in Amsterdam.

For this role we are looking for candidates living in The Netherlands

Als junior iOS developer bij Move maak je deel uit van een jong en enthousiast iOS team dat er elke dag naar streeft om nog beter te worden. Het iOS team heeft een duidelijke mening over wat goede code is waardoor elk project dezelfde architectuur heeft.

Move werkt doorlopend aan projecten voor veel verschillende nationale en internationale klanten in afwisselende SCRUM teams. Ieder project is anders en dat maakt het werken als junior iOS developer bij Move afwisselend en uitdagend. En er is ruimte om te spelen met nieuwe technologieën zoals machine learning en AR. Dus werken aan toffe nieuwe features!

Als starter beschik je over de basisvaardigheid in softwareontwikkeling en heb je enige ervaring met Objective- C en/of Swift. Maar jouw enthousiasme en de wil om een steengoede iOS developer te worden is voor ons belangrijker.

Move zorgt ervoor dat er op jouw 1e werkdag een inwerkprogramma klaar ligt en je persoonlijke buddy klaar staat, zodat je zo snel mogelijk het gewenste niveau bereikt als junior iOS developer.

Dus ben je starter, dan horen wij graag van je.

Naast een fijne collega ben je een software ontwikkelaar in hart en nieren en deel je onze passie voor mobiel. Verder beschik je over goede analytische vaardigheden en deins je niet terug voor deadlines.

Daarnaast heb je een intrinsieke drang naar het leren kennen van nieuwe technieken en bekijk je zaken vanuit een gebruikersperspectief.

Voordelen

  • Werken voor een mooi portfolio met nationale en internationale klanten
  • Wij ondersteunen jouw persoonlijke ontwikkeling door training en opleiding
  • Een buddy die jou begeleidt bij een jong en informeel bedrijf

Wat jij hebt

  • Een afgeronde technische HBO opleiding heeft
  • Een echte Apple addict is
  • De laatste ontwikkelingen binnen de Apple software volgt
  • Naast Nederlands uitstekend Engels spreekt

Interesse? Leuk!

Wij kijken er naar uit om (virtueel) kennis met je te maken.

Als jij je cv en motivatie via onze company site uploadt, krijg je binnen 1 week bericht.

Op voorhand al vragen? Geen probleem. Daarvoor kun je bij Jeroen terecht via 06 – 28560246. Mailen kan ook: jobs@moveagency.com

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Details

Plaatsingsdatum
10 jan 2023
Salaris range
- 0
Plaats
Amsterdam
Dienstverband
Baan
Aantal uren
40 uur