Dutch Digital Agencies_Retargeting Website_Adoptimize

junior Android Developer

40 uur

Wij zijn constant in ontwikkeling - jij ook? Technologie ontwikkelt zich razendsnel. En wij dus ook. We omarmen nieuwe technologie, experimenteren en investeren.nIn de juiste tools, en in jou! Zin om bij ons te werken aan slimme digitale innovaties? Solliciteer!

Werken aan de officiële apps van het Nederlands elftal of PSV. Het ontwikkelen van een slimme WC in campers samen met Thetford. Of een app die het mogelijk maakt om werkplekken te reserveren. De afstand tussen arts en patiënt verkleinen met behulp van apps (en daar een award mee winnen). Enterprise oplossingen opzetten om bedrijfsprocessen te optimaliseren. Dat is mobile development bij E-sites. Klinkt interessant? Word jij enthousiast van alles wat te maken heeft met smartphones, tablets en wearables, heb je een passie voor mobiele technologie en Android ontwikkeling? Join us!

Full-time · Breda

Wat doe je als Junior Android Developer bij E-sites?

Jij bent iemand met een missie. Jij roept ineens hard “JA, PRECIES DAT!” door de kamer als je artikelen leest die de voordelen van Android op een rijtje zet. Sterker nog, je kan nog wel 20 redenen opnoemen waarom Android superieur is ten opzichte van iOS. En dat wil je laten zien ook. Je bent in staat met jouw oplossingen iOS omver te blazen. Of je vindt het allebei tof, dat kan natuurlijk ook! 😉

We hebben jou dus graag bij ons team als je net zo enthousiast bent over mobile, je vak en digitale ontwikkelingen als wij. Je bent gepassioneerd over Android en de ontwikkelingen daarin. Met je collega developers probeer je samen te werken aan applicaties voor mooie klanten. Je hoeft daar geen jarenlange ervaring voor te hebben (maar dat mag natuurlijk wel). Veel belangrijker vinden we dat je net zo enthousiast wordt van de mogelijkheden als je toekomstige collega’s. Je kunt je goed inleven in de wensen van de opdrachtgever en je bent creatief in het bedenken en ontwikkelen van oplossingen. Je kunt je weg vinden in Android Studio en hebt zelf al wat apps ontwikkeld.

Jij past als Junior Android Developer bij E-sites als je:

 • Een relevante hbo opleiding hebt afgerond.
 • Kennis hebt van Android ontwikkeling met Kotlin en Java.
 • Betrokken en verantwoordelijk bent.
 • Beschikt over een sterk analytisch vermogen.
 • Stressbestendig bent en kunt goed omgaan met deadlines.

Wat bieden wij jou?

 • samenwerken met ervaren (award-winning) collega’s in een gezellige, maar tegelijk ook professionele sfeer – work hard play hard is ons motto
 • binnen Tech werken we met veel ervaren developers op vaste basis met teams dichtbij huis.
 • doorgroeimogelijkheden – naar medium of senior graads
 • open werkcultuur met veel vrijheid, vertrouwen en verantwoordelijkheid – bij E-sites omarmen we nieuwe technologieën en ideeën
 • aandacht voor persoonlijke ontwikkeling – om jouw kennis te verbreden en skills te verbeteren
 • een ‘extended family’ van 240 Handpicked collega’s – (óók award-winning!)
 • een persoonlijk budget voor je thuiswerkplek van 750 euro – the right tools for the job: ruim budget voor een laptop of macbook naar keuze
 • werken in een spiksplinter nieuw kantoor met dakterras en beneden bar
 • reiskostenvergoeding of een NS-business card
 • iedere dag gratis verzorgde lunch in onze wonderbar
 • teamuitjes, feestjes en talloze andere activiteiten
 • bootcamp – 2x per week
 • elke vrijdagmiddag een borreltje – bier van eigen tap
 • een aangenaam salaris wat we up-to-date houden op basis van brancheverenigingen om ons heen

Ben je benieuwd naar de grote diversiteit aan projecten? Bekijk dan eens onze cases.

Wil je proeven van onze werksfeer? Op onze Instagram pagina geven we je een kijkje achter de schermen.

*Salarisindicatie tussen €2200,- en €2750,-

Wij zijn E-sites

Vernieuwen, verrassen en verwonderen met digitale vooruitgang. Dat is onze drive, 20 jaar geleden toen we begonnen en nu nog steeds. We zetten bestaande en nieuwe technologie in om problemen van morgen op te lossen en te creëren wat nog niet bestaat.

Het verschil dat we daarmee maken in het leven van mensen, vinden we belangrijk. Wij willen raken. En blijvend zorgen voor vernieuwing, een kijk op de wereld geven die daarvoor nog niet mogelijk was. Dat is onze essentie.

Samen met onze klanten werken we aan complexe technische vraagstukken. En innoveren op award-niveau. Want juist de grootste uitdagingen brengen ons verder. Met creatieve ideeën, innovatieve technieken en resultaatgerichte oplossingen maken we het verschil. Dat is wat je van ons mag verwachten. Een nauwe samenwerking in digitale innovatie, het liefst langdurig. Want jouw vooruitgang, ontwikkelen we samen.

Nieuwsgierig geworden?

Ben jij geïnteresseerd in bovenstaand profiel? Dan leren we je graag kennen! Heb je nog vragen? Dan is onze collega en recruiter Laura Daamen bereikbaar via ldaamen@handpickedagencies.com of 06-28290145.

Details

Plaatsingsdatum
22 mrt 2022
Salaris range
2200 - 2750
Dienstverband
Baan
Aantal uren
40 uur