Dutch Digital Agencies_Retargeting Website_Adoptimize

Jr. Front-end Developer (Traineeship)

Rotterdam
40 uur

Wij zijn Humanoids. De nieuwe generatie UX designers & developers. Opgericht door specialisten, gerund door specialisten.

Over de rol

De designers & developers van Humanoids werken op het snijvlak van design en tech. We zijn open voor talent en nemen twee keer per jaar nieuwe mensen op in onze trainingprogramma’s. We trainen hen samen.

Wat is het Humanoids Development Traineeship?

Het traineeship is speciaal ontwikkeld voor hoogopgeleiden die vaak (nog) iets te weinig praktische development skills hebben, maar wel ontzettend veel talent en drive. Die talenten bieden we een traineeship van 12 maanden aan.

De nadruk binnen het Front-end Development Traineeship ligt op front-end development met gebruik van de modernste technieken, zoals React, Redux & REST. Omdat wij veelzijdige developers kweken, raken we alle disciplines aan. Dat betekent dat je ook belangrijke dingen meekrijgt van back-end development en mobile / app development. Je kunt zo als developer het gehele spectrum overzien en je werk beter doen.

Het traineeship bestaat uit een korte crash course waarin je je praktische development skills operationaliseert en daarna ga je 12 maanden werken. Daarmee krijg je een goed beeld van wat de digitale industrie je te bieden heeft. Tegelijk komen we iedere week samen en wordt je door onze seniors actief gecoacht.

Met andere woorden: Dit traineeship draait om jou! Geen enkel bedrijf wat “normale” development posities aanbiedt geeft zoveel aandacht aan het coachen van juniors als Humanoids. Het alternatief is een development traineeship bij een bedrijf intern. Dan leer je echter alles over dat ene bedrijf, het werken als developer bij dat bedrijf en ga je na je traineeship een paar jaar bij datzelfde bedrijf werken (boring!).

Meer informatie en inschrijven

Voor meer info kijk je op onze website https://humanoids.nl/.

Je kunt evt. ook dit artikel op Emerce lezen: https://www.emerce.nl/interviews/maarten-hoogvliet-humanoids-itbedrijven-houden-krappe-arbeidsmarkt-deels-zelf-stand

Over jou

  • Je hebt enorme development ambitie.
  • Je bent hoogopgeleid. En sociaal vaardig.
  • Je beschikt over een serieuze dosis logisch denkvermogen.
  • Je bent relevant opgeleid, of kunt ons overtuigen dat je opleiding voldoende relevant is voor het vak van Developer.
  • Als je al werkervaring hebt als developer: max. 2 jaar.
  • Je woont in de randstad.
  • You speak Dutch at a professional level.

Solliciteer

Wil je ons team komen versterken als Front-end Development Trainee? Dan horen we graag van je!

Details

Plaatsingsdatum
15 jun 2022
Salaris range
-
Plaats
Rotterdam
Dienstverband
Baan
Aantal uren
40 uur