Dutch Digital Agencies_Retargeting Website_Adoptimize

Jr. Contentredacteur

Amsterdam
32 - 40 uur uur
Ben jij een communicatie expert die graag impact wil maken op de samenleving? En ben je op zoek naar een startersfunctie waarbij je jouw eerste stappen op de arbeidsmarkt kunt zetten? Dan is GRRR op zoek naar jou.

Bij GRRR doen we veel betekenisvol werk. Als bureau met sterke idealen werken we dagelijks met klanten die de wereld schoner, eerlijker en inclusiever willen maken. Dat kunnen grote platforms als The Ocean Cleanup en het Stedelijk Museum zijn, maar ook kleine, startende initiatieven.

Het werk dat wij doen levert ontzettend veel mooie verhalen op. Zo maken we beter onderwijs mogelijk door digitale transformaties. Of maken we het leren van een taal leuker door inclusieve branding. Als contentredacteur is het aan jou om deze verhalen op te speuren, te vertalen naar prikkelende content (voornamelijk in tekst) en deze met onze volgers te delen.

Marketing en Communicatie bij GRRR

Als contentredacteur werk je met name aan de communicatie tussen ons en onze achterban. Naast de verhalen binnen onze organisatie, zul je ook de branche onder de loep nemen: wat willen onze klanten en wat doen andere bureaus? Uiteindelijk zal jouw werk een brug slaan tussen van wie wij zijn, en waar de markt naar op zoek is.

Binnen deze functie krijg je ruimte om na te denken over manieren om dit te doen. Van het ontwikkelen van social media content, tot het schrijven van cases en artikelen voor vakbladen. Wij ondersteunen je waar nodig en er is voldoende ruimte om te leren en fouten te maken. Samen met onze marketingstrateeg en creatief directeur vorm je het marketingteam van GRRR.

Een bureau voor Zinnige Zaken?

Volgens ons kan de wereld schoner, eerlijker en inclusiever. Daarom combineren we de kracht van strategie, design en tech met zinnige zaken, en werken we alleen met klanten die graag een positieve impact willen maken op de samenleving. En ja, dat zijn populaire uitspraken tegenwoordig. Daarom zijn wij een gecertificeerde B Corp geworden en laten wij onze zinnige ambities onafhankelijk controleren.

Ons kantoor is gevestigd in het centrum van Amsterdam, maar onze collega’s komen vanuit alle hoeken. Meestal werken zij op kantoor, en soms vanuit huis.

Solliciteer als…

  • Je een liefde hebt voor verhalen en deze weet te ontfutselen bij je collega’s
  • Je een passie hebt voor schrijven, en je goed een boodschap kunt vertalen naar copy die prikkelt
  • Je graag originele concepten bedenkt die ingezet kunnen worden voor onze social media kanalen (of andere platforms)
  • Je interesse hebt in de branche waarbinnen wij ons begeven en graag op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen
  • Je zowel in het Nederlands als Engels kunt schrijven

Procedure

Geef een idee van wie je bent via de vragen in het onderstaande sollicitatieformulier. Een motivatiebrief is niet nodig.

Iedere vacature is een kans voor ons om het team diverser te maken. We moedigen kandidaten met alle achtergronden en identiteiten aan om te solliciteren.

Voor vragen kun je terecht bij onze marketingstrateeg Charlotte Kooijman. Het delen van deze pagina wordt ontzettend gewaardeerd.

 

 

Details

Plaatsingsdatum
15 jun 2022
Salaris range
-
Plaats
Amsterdam
Dienstverband
Baan
Aantal uren
32 - 40 uur