JavaScript developer
Arnhem
32 - 40 uur

We zijn op zoek naar een JavaScript developer om het team te versterken.

Wat ga je doen?

Als allround developer heb je je gespecialiseerd in clientside oplossingen door middel van JavaScript. Vanilla JavaScript en het Document Object Model hebben geen geheimen voor jou en met structuur weet je schaalbare en beheersbare applicaties te realiseren. Door jouw basiskennis van techniek, patterns en methoden weet je per project het best passende framework toe te passen.

Op basis van analyse zet je de informatie om in functionele en technische oplossingen en communiceer je hierover met productowners en teamleden. In combinatie met de gegeven uitgangspunten en randvoorwaarden weet je de maximale business value te realiseren.

Je blijft op eigen initiatief op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen in het vakgebied en werkt continu samen met collega’s aan vernieuwing van de oplossingen van Orange Juice.

Wat verwachten we van je?

  • HBO werk- en denkniveau;
  • Gedegen kennis van HTML, CSS en JavaScript (vanilla, frameworks);
  • Ervaring met JavaScript task runners, CSS preprocessors, code bundlers;
  • Aanvullende kennis van ontwikkelarchitectuur en design patterns;
  • Je bent leergierig en volgt alle ontwikkelingen op jouw vakgebied;
  • Je vindt het leuk om in een team te werken. Daarnaast wil je graag zelfstandig oplossingen bedenken en deze delen met je collega’s;
  • Je hebt een gezonde dosis humor, want werken moet vooral leuk zijn!

Ook handig om te weten: wij werken op het Microsoft (.NET) platform met onder andere Visual Studio, Umbraco cms, Atlassian Jira, Bitbucket en Bamboo.

Voor wat, hoort wat. Wat kun je van ons verwachten?

In ieder geval een contract voor minimaal 32 uur per week met marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden (waaronder een pensioen-, reiskosten- en een winstdelingsregeling). Je uren mag je zelf indelen; wij staan open voor flexibele werktijden. Naast uitdagende projecten met veel afwisseling is er ook tijd en aandacht voor persoonlijke ontwikkeling.

Je komt te werken op een gezellig kantoor met een informele werksfeer en overal planten. ’S Middags kan je samen met je collega’s genieten van een uitgebreide lunch of een ontspannende wandeling. Of speel je liever een potje darten, poolbiljart, tafeltennis of -voetbal? Het kan allemaal.

Interesse? Stuur je motivatie met CV naar werkenbij@orange-juice.nl

Details

Plaatsingsdatum
26 aug 2020
Dienstverband
Baan
Aantal uren
32 - 40 uur