Dutch Digital Agencies_Retargeting Website_Adoptimize

iOS Developer

Alkmaar
40 uur

We are Triple

WAT GA JE DOEN?

In de rol van iOS Developer werk je aan de mooiste apps binnen de Nederlandse markt (vinden we vooral zelf 🤭). Je komt in een speelse omgeving terecht waar je aan verschillende projecten gaat werken. Denk hierbij aan bijvoorbeeld de Vodafone, NLZIET of citizenM, waarbij je in een Agile team samen de apps naar een hoger niveau zal brengen.

Binnen Triple zul je actief meedenken met onze klanten over nieuwe en bestaande functionaliteiten (technische oplossingen). Je bent verantwoordelijk voor de architectuur en je draagt bij aan het testen van de code door middel van Unit Testing.

WIE ZOEKEN WIJ?

We verwachten van jou dat je een visie en mening hebt over nieuwe technologieën. Daarnaast sta je open voor discussie en veranderingen wanneer nieuwe ideeën worden aangedragen en dat je zelf met suggesties komt. Als persoon ben je communicatief vaardig en kan je schakelen tussen zowel interne als externe collega’s en klanten.

Het team bestaat uit ongeveer 60 developers, waarvan er 12 gespecialiseerd zijn in de ontwikkeling van iOS-apps. Naast onze social events vinden we persoonlijke ontwikkeling belangrijk. Door het bijwonen van conferenties kun je jezelf blijven uitdagen en krijg je de ruimte om verder te groeien.

WAT BEZIT JE AL?

  • HBO werk- en denkniveau;
  • Relevante (werk-) ervaring als iOS Developer;
  • Je kent de ins and outs van het UIKit framework;
  • Kennis van de architecturen;
  • Ervaring met het schrijven van testbare code;
  • Bovenal ben je een fijne collega om mee samen te werken 😝.

WAT BIEDEN WIJ?

🌎 Een innovatieve en creatieve werkomgeving

🎮 Toegang tot de nieuwste games en gadgets

🚀 Ruimte om jezelf te ontwikkelen

😎 Passende arbeidsvoorwaarden

👩‍💻 De beste en snelste laptop van het moment

🚂 Reiskostenvergoeding

🍏 Verse lunch en een eindeloze voorraad fruit

📡 Internetvergoeding (ja echt)

📅 Een overvolle agenda aan Triple events

🍺 Gezellige borrels en bbq’s van onze grillmaster

✈️ 25 vakantie dagen

WIE ZIJN WIJ?

Triple is opgericht in 1998 toen vier Quake clan-leden hun computer skills voor productievere dingen wilden gebruiken. Begonnen in het serverhok en door de jaren heen expert geworden op het gebied van Video, Back-end, Front-end en Mobile Development, Cloud Solutions, Data & Analytics, UX/UI Design, Strategie en de nieuwste technieken.

Inmiddels gooien we met z’n 190’en het digitale landschap op zijn kop door technische kennis en design thinking te combineren voor bedrijfskritische oplossingen met de daarbij behorende uitdagingen. Dit doen we voor klanten als VodafoneZiggo, Heineken, Max Verstappen en citizenM.

INTERESSE?

Heb je passie voor technologie, droom je in code of ben je gemotiveerd om veel te leren? We onderschatten talent nooit, dus misschien zijn we wel op zoek naar jou! Solliciteer nu en wie weet ben je binnenkort wel lid van de Triple-familie. Mocht je nog vragen hebben over de functie of het sollicitatieproces, dan kun je contact opnemen met Ky Thoes (Talent Scout) via 06-10455961.

Details

Plaatsingsdatum
28 apr 2022
Salaris range
-
Plaats
Alkmaar
Dienstverband
Baan
Aantal uren
40 uur