Dutch Digital Agencies_Retargeting Website_Adoptimize

iOS Developer

Amsterdam
40 uur
Ons doel? Impact maken! Zowel nationaal als internationaal. Om te kunnen groeien zijn we op zoek naar uitbreiding van ons iOS team in Amsterdam.

For this role we are looking for candidates based in The Netherlands

Bekende merken vragen ons bureau te helpen om de beste app te maken omdat wij de expert zijn. De iOS SDK kent dan ook geen geheimen voor je. Met Cocoapods, Swift en XCode heb je al enkele jaren ervaring. Daarnaast is het een mooie must have als je ervaring hebt met analytics, bug reports en deployment tools om feedback over jouw app te verzamelen. Denk aan Testflight & Fastlane.

Ieder project is anders en dat maakt het werken als iOS developer bij Move afwisselend en uitdagend.

Bij Move werken we met de nieuwste technieken en het ontwikkelniveau ligt hoog. Met jouw enthousiasme om nog (veel) beter te worden en te leren van onze senior ontwikkelaars zit je bij Move dus op de juiste plek. Ontwikkeling is belangrijk, bij elk project en iedere release willen we nog beter worden.

Wij werken voor veel verschillende klanten, vaak doorlopend, aan uitdagende projecten. Als iOS developer bij Move werk je daarom samen met je collega’s van andere afdelingen, zoals de Android developers, je collega’s van Quality & Test, de UX designers en Backend developers in afwisselende SCRUM teams.

Naast een software ontwikkelaar in hart en nieren deel je onze passie voor mobiel. Communicatief ben je sterk en je bekijkt zaken vanuit een gebruikersperspectief. Verder beschik je over goede analytische vaardigheden en deins je niet terug voor deadlines.

‍Voordelen:

  • Werken voor een mooi portfolio met nationale en internationale klanten
  • Wij ondersteunen jouw persoonlijke ontwikkeling door training en opleiding
  • Een buddy die jou begeleidt bij een jong en informeel bedrijf

Wat jij hebt: 

  • Een afgeronde technische HBO opleiding
  • Ongeveer 3 jaar ervaring met het ontwikkelen van iOS applicaties
  • Jij bent een Apple addict
  • Jij volgt de laatste ontwikkelingen binnen de Apple software
  • Naast Nederlands spreek je uitstekend Engels

Interesse? Leuk!

Wij kijken er naar uit om kennis met je te maken. Als jij je cv en motivatie via onze company site uploadt, krijg je binnen 1 week bericht.

Op voorhand al vragen? Geen probleem. Daarvoor kun je bij Sophie of Jeroen terecht via 06 – 28560246 of stuur een appje. Mailen kan ook: jobs@moveagency.com

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Details

Plaatsingsdatum
10 jan 2023
Salaris range
-
Plaats
Amsterdam
Dienstverband
Baan
Aantal uren
40 uur