Dutch Digital Agencies_Retargeting Website_Adoptimize

iOS Developer

Amsterdam
32-40 uur

Wij zijn iO: een groeiend team van talent dat end-to-end diensten levert voor communicatie en digitale transformatie. Groot denkend, lokaal werkend. Vanuit strategie, creatie, marketing en technologie werken we samen met onze klanten om hun merk te versterken, digitale systemen te verbeteren en toekomstbestendig verder te groeien.

Wil jij aan de slag met grote apps, die worden ingezet voor bijvoorbeeld home banking, de aansturing van producten en systemen of Software Development Kits (SDks) voor mobiel betalen?

Wil jij aan de slag met grote en complexe apps, die worden ingezet voor bijvoorbeeld mobiel bankieren en dagelijks gebruikt worden door duizende klanten? Ben jij iemand die het belangrijk vindt dat de architectuur van de app goed neergezet wordt zodat het makkelijk kan schalen en hergebruikt kan worden? Wil jij met de laatste technologiën in het iOS landschap aan de slag?

Jij zorgt ervoor dat de digitale strategie van onze klanten wordt vertaald naar een goed presterende en veilige native app.

Als iOS Developer maak je deel uit van het Mobile Team op campus Amsterdam. In de projectteams werk je samenmet andere App Developers, UX Designers, Back-end Developers, een Architect en Projectmanager aan robuuste native apps. Primair ontwikkel je voor iOS, maar als je ook kennis hebt van Android kun je dat bij iO zeker in de praktijk brengen.

Naast het project werk dat we doen voor onze klanten, werken we op de campus ook aan onze eigen product componenten. Deze componenten gebruiken we om onze projecten te versnellen, maar we gebruiken ze ook om nieuwe functionaliteit te pitchen aan onze klanten.

Details

Plaatsingsdatum
02 mei 2022
Salaris range
-
Plaats
Amsterdam
Dienstverband
Baan
Aantal uren
32-40 uur