Dutch Digital Agencies_Retargeting Website_Adoptimize

Interne digital marketeer

Apeldoorn
40 uur

Interne functie | 40 uur | Apeldoorn

Bij Bright Digital zijn we graag de groei katalysator voor onze klanten. Als HubSpot Powerhouse zijn we écht full-service en halen we voor onze klanten het maximale potentieel uit het HubSpot platform, HubSpot websites en online campagnes. Dat is echter niet alleen nodig voor onze klanten, maar ook voor Bright Digital zelf. Daarom zoeken we voor onze  eigen marketingactiviteiten een allround Digital Marketeer.

Wat je gaat doen als digital marketeer

 • Je beheert alle online advertising, seo en social kanalen voor Bright Digital en houdt continu in de gaten hoe we ervoor staan. Met als doel, meer volgers, meer bereik en meer warme leads. Waar nodig werk je samen met collega specialisten om je doel te bereiken.
 • Je creëert interessante content, samen met andere collega’s, die relevant is voor ons klanten en volgers en deelt dit op de juiste kanalen. Je bent verantwoordelijk voor het beheer en optimalisatie van onze eigen website. Hoe gaan de reviews? Zijn er nog nieuwe cases die live kunnen?
 • Onze HR-afdeling kan ook wel wat hulp gebruiken van jou als marketeer. Hoe zetten we slimme campagnes op om meer nieuwe medewerkers voor Bright Digital te werven? Hoe worden of blijven we een aantrekkelijk werkgeversmerk?
 • Je bent verantwoordelijk voor de interne en externe communicatie. Denk hierbij aan interne nieuwsbrieven, de Bright Flash, maar ook de maandelijkse Bright Up nieuwsbrief naar klanten.
 • Naast de digital marketing activiteiten vind je het ook leuk om diverse andere marketingprojecten te coördineren, zoals ons eigen magazine, het organiseren van een event of het analyseren van de klanttevredenheid door middel van enquêtes.
Digital marketeer werkzaam bij Bright

Wat maakt jou de digital marketeer die wij zoeken?

 • Je hebt ervaring met online advertising en leadgeneratie. Je vindt het leuk om resultaatgericht te werken met doelen en budgetten. Het zou helemaal fijn zijn als je ook bekend bent met HubSpot CRM of een soortgelijk platform of in elk geval affiniteit hebt met systemen en software.
 • Je weet alles van social media en kunt deze kanalen uitstekend beheren. Je volgt de ontwikkelingen in het vakgebied op de voet. Tegelijkertijd weet je voor Bright zelf ook inspirerende content te ontwikkelen en te publiceren via emailmarketing en andere kanalen.
 • Je hebt een bredere kijk op marketing dan alleen online marketing. Je hebt gevoel voor stijl, je begrijpt positionering en branding en kunt goed bewaken dat allerlei projecten worden uitgevoerd binnen de richtlijnen van de brandguide. Daarnaast ben je stressbestendig en krijgt energie van het organiseren van meerdere marketingprojecten tegelijk.

Waarom Bright?

Bright Digital is een jong dynamische team. Onze missie is om bedrijven duurzaam te laten groeien. We werken dagelijks met ruim 40 professionals op het gebied van sales, marketing, content, design en technologie aan het realiseren van de groeiambities van onze klanten. Door onze full-service aanpak en HubSpot als belangrijkste tool, zijn we in staat commerciële processen te optimaliseren en een uitmuntende customer experience te serveren over alle touchpoints. We zijn gedreven digital natives in hart en nieren, die houden van ‘can-do’ en meetbare resultaten. How about you?

5 redenen waarom jij als digital marketeer bij Bright wilt werken:
 • Verantwoordelijkheid
  Je hebt een vrije rol om de marketing van Bright Digital naar een hoger niveau te tillen Je kunt dus echt iets neerzetten en wellicht op termijn iemand opleiden. Zo ben je een belangrijke schakel in de groei van Bright. Wil je een paar dagen thuis werken? Prima. Kijk in overleg wat mogelijk en prettig is voor jou.
 • Ontwikkeling
  Alleen als jij het maximale uit jezelf kunt halen, halen wij het maximale uit jou. Daarom reserveren we maandelijks een halve dag tijd die je naar eigen inzicht mag besteden om nog beter te worden dan je al bent. Wil je je inlezen in nieuwe technieken? Doe maar!
 • Team
  Bij Bright sta je er nooit alleen voor. Je kunt vertrouwen op de gezamenlijke expertise van het digital marketing team en de rest van Bright. Kom je er niet uit? Van alle kanten schiet de hulp je meteen tegemoet. Wekelijks heb je overleg met je team waarin je kijkt wat er goed gaat en waar je elkaar kunt helpen. Anders kun je net zo goed alleen werken, toch?
 • Sfeer
  Bright heeft geen eilandjes, maar een open kantoortuin. Samen met de contentmakers, marketeers, HubSpot-specialisten en developers zit je bij elkaar in een ontspannen ruimte. Iedereen is even belangrijk. Het is gezellig, maar niet rumoerig, dus je kunt lekker je ding doen. Alleen zo kunnen we met z’n allen de beste oplossingen voor onze klanten leveren.
 • Ambitie
  Wij willen groeien, net als jij. Daarom heb je meteen een jaarcontract te pakken. Is iedereen blij? Dan wordt dat een vast contract. Wil je een studie volgen? Informeer naar de mogelijkheden!

Natuurlijk bieden we je ook alles wat je mag verwachten van een ambitieuze en professionele werkgever: een pensioenregeling, moderne devices, goede koffie, gezelligheid én een aantrekkelijke beloning. Ben je overtuigd? Wij komen graag in contact.

Digital marketeer bij Bright jouw baan?

Vacatures zijn er voldoende, maar de leukste vind je bij ons. Kom jij onze helden versterken? Leuk! Solliciteer eenvoudig; mail je CV + motivatie naar careers@brightdigital.com. Dan spreken wij jou binnenkort.

Toch nog een vraag? Bel of WhatsApp dan even met onze office manager 06-11406487.

Details

Plaatsingsdatum
18 jan 2023
Salaris range
-
Plaats
Apeldoorn
Dienstverband
Baan
Aantal uren
40 uur