Dutch Digital Agencies_Retargeting Website_Adoptimize

HubSpot consultant

Apeldoorn
32-40 uur

32 – 40 uur | Apeldoorn

Alles begint met het in kaart brengen van kansen en mogelijkheden. Als HubSpot consultant voel je feilloos aan waar je klant heen wil. Je zet daar een sterke strategie, een doordacht plan en de juiste mix van middelen tegenover. Zo overtref je de doelstellingen van je klant. Want uiteindelijk zijn alle klanten van Bright Digital op zoek naar groei. De oplossing voor de uitdagingen die ze tegenkomen, kun alleen jij ze bieden.

Wat ga je doen als HubSpot consultant?

 • Bij ons speel je in de Champions League wat HubSpot betreft. Je analyseert complexe vraagstukken, doet onderzoek naar mogelijke oplossingen, brengt deze in kaart en zorgt dat het geregeld wordt. Uiteraard presenteer je al dat moois aan de klant.
 • Samen met je collega’s werk je in een multidisciplinaire organisatie. Team digital, development, design, projectmanagement, en consultancy – ze staan allemaal voor je klaar, en jij voor hen.
 • Binnen het HubSpot-team werk je voor veel klanten samen met de HubSpot implementation specialist. Jij bent ervoor verantwoordelijk dat HubSpot-inrichtingen conform plan worden gerealiseerd.
 • Je spot continu kansen bij bestaande klanten en lopende projecten. Die kansen zet je in samenwerking met je collega’s om in overtuigend advies naar de klant.
 • Dankzij jou hebben de (eind)gebruikers van HubSpot de juiste kennis om het maximale uit het systeem te halen. Je verzorgt trainingen en ondersteunt klanten. Daarbij zorg je dat HubSpot goed wordt geadopteerd en breed gedragen binnen de organisatie.
 • De omzetverantwoordelijkheid ligt bij je collega, maar jij bent een belangrijke schakel in het salesproces. Jouw kennis van marketing en sales is essentieel om als team de gewenste resultaten te behalen.

Wat maakt jou de HubSpot consultant die we zoeken?

 • Met minimaal een hbo-diploma op zak in de richting van bijvoorbeeld IT, Marketing, Bedrijfskunde of Business Administration en bij voorkeur 3 tot 5 jaar ervaring in een relevante functie heb jij de basis die we zoeken.
 • Je hebt enige kennis van CRM-systemen zoals HubSpot of Salesforce met de daarbij veelvoorkomende integraties. Bij voorkeur hebl je al ervaring in het begeleiden van websitetrajecten, data-integraties en -migraties
 • Met jouw kennis en skills van platforms weet je klanten mee te nemen in alle mogelijkheden. Door ze te adviseren, inspireren en te trainen geef jij ze de handvatten om hun business te vertalen naar innovatieve techniek.
 • Klanten onboarden is één ding, maar je moet ze ook bij ons kunnen houden. Stilstand is achteruitgang. Jij blijft je klanten verrassen met nieuwe ideeën en inzichten. Over-deliver is het codewoord. Dat is hard werken. Maar dat kun je. Sowieso weet je wat er mogelijk is binnen het vak en houd je digitale en andere technologische ontwikkelingen nauw in de gaten.

 

*Onderzoek toont aan dat mannelijke kandidaten zich zelfverzekerd genoeg voelen om te solliciteren wanneer ze aan ongeveer 60% van de vereisten voldoen, maar vrouwelijke kandidaten alleen solliciteren als ze elk vakje aanvinken. Dus als jouw naam eigenlijk gewoon boven deze vacature hoort te staan, maar je niet zeker bent over alle criteria, neem dan toch contact met ons op. Daar zijn we blij mee!  

Waarom Bright?

Bright is op een missie om bedrijven duurzaam te laten groeien. Dit doen we customer first in a digital world. We werken dagelijks met ruim 40 professionals op het gebied van sales, marketing, content, design en technologie aan het realiseren van de groeiambities van onze klanten. Door onze full-service aanpak en met HubSpot als belangrijkste tool zijn we in staat commerciële processen te optimaliseren en een uitmuntende customer experience te bieden over alle touchpoints. We zijn gedreven digital natives in hart en nieren, die houden van ‘can-do’ en meetbare resultaten. How about you?

5 redenen waarom jij als HubSpot consultant bij Bright wilt werken:
 • Verantwoordelijkheid
  Je hebt je eigen klanten en bent de baas over je eigen product en planning. Wil je een paar dagen thuis werken? Prima. Kies je eigen aanpak.
 • Ontplooiing
  Alleen als jij het maximale uit jezelf kunt halen, halen wij het maximale uit jou. Daarom reserveren we maandelijks een halve dag tijd die je naar eigen inzicht mag besteden om nog beter te worden dan je al bent. Moet je voor een bepaalde klant technieken of programmeertalen gebruiken die je niet beheerst? Leer ze maar!
 • Team
  Bij Bright sta je er nooit alleen voor. Je kunt vertrouwen op de gezamenlijke expertise van je HubSpot-team en de rest van Bright. Kom je er niet uit? Van alle kanten schiet de hulp je meteen tegemoet. Wekelijks heb je overleg met je team waarin je kijkt wat er goed gaat en waar je elkaar kunt helpen. Anders kun je net zo goed alleen werken, toch?
 • Sfeer
  Bright heeft geen eilandjes, maar een open kantoortuin. Samen met de contentmakers, consultants en marketeers zit je bij elkaar in een ontspannen ruimte. Iedereen is even belangrijk. Het is gezellig, maar niet rumoerig, dus je kunt lekker je ding doen. Alleen zo kunnen we met z’n allen de beste oplossingen voor onze klanten leveren.
 • Ambitie
  Wij willen groeien, net als jij. Daarom heb je meteen een jaarcontract te pakken. Is iedereen blij? Dan wordt dat een vast contract.

Natuurlijk bieden we je ook alles wat je mag verwachten van een ambitieuze en professionele werkgever: een pensioenregeling, moderne devices, goede koffie, gezelligheid én een lekker loon.

Is HubSpot consultant bij Bright jouw baan?

Vacatures zijn er voldoende, maar de leukste vind je bij ons. Kom jij onze helden versterken? Leuk! Solliciteer eenvoudig; mail je CV + motivatie naar careers@brightdigital.com. Dan spreken wij jou binnenkort.

Toch nog een vraag? Bel of WhatsApp dan even met onze office manager op 06-11406487.

Details

Plaatsingsdatum
18 jan 2023
Salaris range
-
Plaats
Apeldoorn
Dienstverband
Baan
Aantal uren
32-40 uur