HR Professional
min. 32 uur uur

Door het allerbeste in je collega’s naar boven te halen weet jij een sterk team te creëren.

Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een HR professional (32 uur). Iemand die talent herkent en dit weet te vergroten. Samen met HR manager Sascha, Recruiter Ilse en HR medewerker Mariska vorm jij een team. Het is een nieuwe functie met leuke uitdagingen. Met jouw instelling en pro-activiteit weet jij je deze functie binnen no-time eigen te maken. We zoeken een aanpakker. Herken jij je hierin? Dan is deze functie geknipt voor jou.

Ons doel

Als mobile agency hebben we met Move4Mobile maar één doel: het creëren van de optimale digitale gebruikerservaring, die perfect aansluit bij de innovatieve ambities van onze klanten. Dit gaat verder dan alleen app ontwikkeling. Wij vinden dat strategie, design en development onlosmakelijk verbonden moeten zijn om tot het beste resultaat te komen. Daarmee onderscheiden we ons in de markt. We gaan dan ook niet zomaar samenwerkingen aan met klanten, we gaan voor strategische partnerships. Je leest het al: onze ambities liggen hoog.

Je rol

In deze allround functie ga jij je met verschillende HR thema’s bezighouden. Jij bent voornamelijk verantwoordelijk voor het operationele deel hierin. Thema’s waar jij je o.a. mee gaat bezighouden zijn: talent management, duurzame inzetbaarheid en wet- en regelgeving. Je zult veel met collega’s in gesprek zijn om hen te helpen bij hun persoonlijke groei. Het is daarom belangrijk dat je een go-to bent voor alle werknemers waarbij je de belangen van Move4Mobile niet uit het oog verliest.

Wat verwachten we van jou?

Jij bent sociaal, doortastend en communicatief vaardig. Door jouw oprechte interesse in collega’s weet jij ze te doorgronden en eventuele gevoeligheden bloot te leggen. Je taken en verantwoordelijkheden omvatten onder andere het:

  • HR advies verstrekken aan medewerkers (o.a. rondom HR regelingen, arbeidsvoorwaarden);
  • bijdragen aan de persoonlijke ontwikkeling van medewerkers;
  • handhaven van procedures (met betrekking tot salaris, verlof, ziekte, bonussen en ontslag);
  • uitvoeren en het up-to-date houden van ons HR beleid;
  • organiseren en coördineren van functioneringsgesprekken.

Je sluit naadloos aan op wat wij zoeken als je…

  • HBO/WO werk- en denkniveau hebt (bv. In de richting van HRM of bedrijfskunde);
  • minimaal 2 jaar ervaring hebt op een HR afdeling;
  • actuele kennis van wet- en regelgeving;
  • gewend bent om zelfstandig te kunnen werken, overzicht kunt houden en prioriteit kunt stellen in een hectische omgeving;
  • leergierig en nieuwsgierig bent.

Waarom je absoluut bij Move4Mobile wilt werken!

Move4Mobile is door Emerce uitgeroepen tot de #1 van alle mobile bureaus in Nederland. We zijn ambitieus, nuchter en houden van aanpakken. Yes we can! Met plezier naar je werk gaan is het allerbelangrijkst. We doen er dan ook alles aan om ervoor te zorgen dat jij op je plek zit. Je krijgt veel eigen verantwoordelijkheid en hele fijne collega’s om je heen. We werken best hard en kicken op goede resultaten. Daarnaast ga je natuurlijk mee met onze vette teamuitjes waar we altijd nog lang van nagenieten.

O ja, en natuurlijk hebben we goede arbeidsvoorwaarden: een goed salaris, pensioen, flexibele werktijden, laptop, telefoon, etc.

Zijn wij op zoek naar jou?

Dan willen wij dat heel graag weten. Mail je cv met motiverende brief naar jobs@move4mobile.com. Heb je voordat je solliciteert nog vragen? Bel dan met Sascha: 06-11951318. Een onderdeel van de procedure kan zijn dat wij referenties opvragen. Wij benaderen niemand zonder jouw toestemming.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Details

Plaatsingsdatum
24 nov 2021
Salaris range
-
Dienstverband
Baan
Aantal uren
min. 32 uur